Citeste Jurnalul unui Adam, volum 1 si 2. Am invatat multe, zice si cum a facut el sex, toate fanteziile posibile, scrise in detaliat, dar si cum sa te comporti cum o femeie, in functie de cum este ea. Cauta titlul si pe Facebook, nue scump si merita, crede ma!
Prima impresie este aspectul fizic, dar il poti imbogati pe Taher Sonu, nu exista nici o seductie, cand o fata te place, e sedusa de fizicul tau
Cred ca e o idee buna sa te informezi și sa citești diverse subiecte pe tema care te interesează. Contează mult atitudinea pe care o ai și poți învața cum sa te comporți
Inainte sa faci asta, iti recomand sa te uiti pe yt la urmatoarele canale RSDMax, RSDLuke, RSDMadison. Sunt ca un tata bagabont pe care nu l-ai avut, doar ca in tinerete si cu bani, care te invata ce si cum sa faci cu fete. Daca stii engleza, crede-ma, ai mai mult decat e nevoie prin clipurile lor
Am citit cate ceva dupa blogul lui. Nu m-a impresionat sincer. Mi se pare usor feminist....si e ciudat cand vezi asta de la un barbat. Nu ma prea intereseaza despre fanteziile lui, vreau sa invat sa cuceresc femei. Am citit si Fii barbat. Mult mai bun. Te invata cum sa fii barbat, nu sclavul femeii cum te invata societatea ori alti blogeri. Mai e unul pe Facebook interesant, i am uitat numele. Arta seductie mi se pare interesanta pentru ca ei au si filmulete in care "cuceresc" femei pe strada. Bine, respectivele sunt mai mult ca sigur platita insa e important ca vezi exact ce si cum.
Salut! Ma bucur ca esti interesat de cartea mea.
Cu siguranta este o carte care poate sa te ajute dar asa cum spui si tu, nu este o "pastila magia".
Din carte poti inveti "trucurile" care care orice barbat ar trebui sa le stie ca sa iti imbunatateti interactiunile cu fetele si sa le faci sa fie mai atrase de tine.
Cartea la fel ca si celelalte cursuri si materiale pe care le-am facut au Garantia 100% banii inapoi daca nu esti multumit de informatiile de acolo.
Adica poti comanda fara grija pentru ca n-ai nimic de pierdut. Iti las mai jos link:
https://artaseductiei.ro/products/
Pentru orice intrebari sau nealamuriri ai imi poti scrie personal la taher@artaseductiei.ro.
Te salut!
"Din carte poti inveti "trucurile" care care orice barbat. "
*pe care
anonim_4396 întreabă: