Probleme legale nu cred ca o sa ai, varsta minima legala pentru sexul consimtit este 15 ani.
Dovedeste-le parintilor ei ca ai intentii serioase si nu vrei sa iti bati joc de fata si de munca lor. Demonstreaza ca esti matur si poti sa intretii o familie, sau ca esti pe cale sa obtii ceea ce este necesar ca sa intretii o familie. Si mai demonstreaza ca te intereseaza viitorul fetei, ca vrei ca aceasta sa termine o scoala si sa poata sa-si gaseasca un serviciu bun. Si in privinta sexului, ca esti responsabil, ca nu sari din floare in floare.
Imprejurarea in care v-ati cunoscut este tare neprielnica, dar cu respect si rabdare vei reusi sa ajungi sa fii apreciat.
Astepti acum.ai incredere in ea. daca te iubeste, va fi bine.stiu ca iti e dor de ea, dar cu timpul parintii se vor convinge ca ii vrei binele si ca va iubiti
Stai linistit, nu te mai gandi si nu te mai agita, este si normal ca parintii ei sa nu o lase acum sa vb cu tine daca ei nu te accepta pe tine, posibil i-au luat telefonul si nu te poate suna, dar peste cateva zile or sa se linistesca apele si o sa te caute daca si ea te iubeste! Nu am inteles de ce a venit politia sau cine a chemat politia? De ce?
Du-te la ea casa, infrunta-i parintii, spune-le ca vrei sa fiti impreuna orice s-ar intampla.
Vorbeste cu parintii ei. Daca chiar o iubesti si tii la ea, nu ai lasa'o sa "plece".
Eu spun sa nu renunti la ea, mai ales pentru faptul ca ai primit virginitatea ei (lucru mare). Cat despre parinti, arata-le si lor ca o iubesti si ca vrei sa fi cu ea, n-o parasi mai ales acum cand are nevoie de tine..stai langa ea, vorbeste cu ea, complimenteaz-o, spune-i cat de speciala si minunata este pentru tine, cat de tare o iubesti si cat de mult iti doresti sa fi cu ea! Spune-i ca nu o vei parasi! Asta nu va da gres! Succes si multa iubire!