| AndreeaAndreeoff a întrebat:

Sunt sanse sa raman insarcinata daca am facut-o cu iubitul meu numai neprotejat? Mentionez ca mi-am inceput viata sexuala acum 2 saptamani jumatate si am avut vreo 7-8 partide cu iubitul meu cu care am o relatie de opt luni jumatate, eram virgina cand m-am culcat cu el. Nu am luat niciun anticonceptional, am vrut sa iau dar am inteles ca trebuie sa fac un consult gnecologic, iar eu inca nu am implinit 18 ani, mai am doua luni si ii implinesc!
In fine, ieri mi-a venit ciclu, deci oarecum sunt sanse aproape inexistente sa raman insarcinata, nu?

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Daca ti a venit menstruatia atunci nu poate fi vorba de o sarcina. Cu toate astea chiar daca iubitul tau nu ejaculeaza in vagin sunt sanse mici e adevarat sa ramai gravida din cauza lichidului preejaculator care contine spermatozoizi intr o cantitate mult mai mica decat sperma. Barbatul nu poate anticipa cand apare acel lichid. Ar fi indicat sa va protejati cel putin cand esti in perioada fertila. Cand e posibil mergi la ginecolog sa ti prescrie anticonceptionale.

5 răspunsuri:
| AndreeaAndreeoff explică:

P.S: Mentionez ca iubitul meu niciodata nu si-a dat drumul in mine, a ejaculat numai afara!

| Vanishgold a răspuns:

Poti merge la ginecolog si daca nu ai 18 ani. Normal ca exista riscuri din moment ce nu te protejezi. Nu-ti poate spune nimeni daca ramai gravida sau nu ca nimeni de aici nu e acolo cand iti faci tu treaba.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă ți-a venit menstruația, nu poți fi gravidă.

| Holiday a răspuns:

Dar voi de prezervativ n-ati auzit?!
Daca din anumite motive nu ai luat anticonceptionale, prezervative nu puteati folosi?!
In situatia data nu esti insarcinata, dar daca continuati asa e foarte posibil ca la un moment dat s-o patesti.

| Jonas94 a răspuns (pentru Holiday):

Nu știu câți copii se fac din lichid preejaculator laughing