E cam directa intrebarea ta, iar daca ea nu are aceeasi parere despre tine, nu o sa-ti cada prea bine refuzul. Eu zic sa mai vorbesti cu ea, sa o intrebi ce mai face, intrebari cu care sa te bagi in seama cu ea. Daca vezi ca iti raspunde si e interesata de discutie cu timpul cheam-o la o plimbare sau ceva. Daca nu e interesata cred ca e destul de evident cum se va termina.
Daca ii spui de pe acum ca simti ceva pentru ea, s-ar putea sa "pici de prost", scuze expresia, nu imi vine alta in minte acum.
Ia-o usor, nu te grabi, analizeaza si incearca sa fii obiectiv, in sensul ca, sa nu vezi lucrurile cum ai vrea tu sa fie, ci cum sunt ele cu adevarat. Bafta!
Mi-am dat seama ca ma indragostesc de tine, ai vrea sa incerci o relatie cu mine? improvizezi si tu.
Pai. daca nu esti timid poti sa o intrebi fata in fata dar daca esti timid vb cu ea pe mess. poti incepe sa vb cu ea.adica sa incepi o discutie. buna cf.si o iei pe ocolite si pana la urma o intrebi.mai bine uite adresa mea de mess:andy_tudor99si vb pe mess.asa iti zic mai multe