| CataMihai a întrebat:

Salut sunt un baiat de 14 ani care duminica va urma sa am prima mea intaltire deci va rog dati-mi si mie cateva sfaturi ( cum trebuie sa ma comport si cum se saruta ).

Răspuns Câştigător
| MoxiMonny a răspuns:

Trebuie să te comporti NORMAL! Si sărutul este instictual, fiecare sărută in felul lor. Nu incerca să te prefaci si să-i dai replici gen "cand era mica ai mancat ciment? Fiindca esti beton" FI T U!

8 răspunsuri:
| BîlcStefan a răspuns:

Trebuie sa ii cumperi ceva frumos florii si ceva cei place, o duci in locurile ei preferate, ar fi frumos sa ii scrii o poezie, si la chestia cu sarutul ala vine de la sine nu te pot invata asta asta se invata singur.Dar iti urez succes la intalnire si sper ca te-am putut ajuta.Fi tu insuti asta vrea orice fata un baiat care este el insusi.

| BîlcStefan a răspuns (pentru BîlcStefan):

P.S la comportament, trebuie sa fi tu insuti sa nu copiezi pe nimeni, fetelor le plac baieti care sunt ei insasi.

| CataMihai explică (pentru BîlcStefan):

Iti multumes frumos dar totusi nu cred ca se mai poarta chestia cu poezia

| CataMihai explică (pentru MoxiMonny):

Iti multumes mult fiind fata am incredere in tine dar chestia sa ii dau o floare merge?

| BîlcStefan a răspuns (pentru CataMihai):

Depinde de fete unele sunt romantice,altele sportive, intelectuale tu trebuie sa te adaptezi stilului ei, este romantica scrie-i poezie, sportiva jucati sportul ei preferat, inteligenta discutati filosofie.Bafta

| Danysan a răspuns:

Lasa-te purtat de Val. Frumos e sa Invatati amandoi.Cumpara un Buchet mare de Trandafiri si ceva dulce si imbraca-te cat mai elegant.Fi camlm relaxat si nu uita sa o faci sa se simta Bine.

| CataMihai explică (pentru Danysan):

Mersi mult

| darriya a răspuns (pentru MoxiMonny):

"ai mancat ciment"laughing)))))))))