Ce sa faca o femeie in garsonieră? Ele vor vile nene, cand o sa ai vilă atunci sa cauti o femeie, deci asta ar fi niciodata, degeaba arati bine zici tu daca pentru ea nu prezinti interes masina ai? Nu, casă ai nu, o garsoniera nu este o casa de lux, macar de aveai 3 camere, asa ca cautati un loc de munca bun ca femeiile sunt materialiste nu ai bani nu te vor.
Degeaba, mentalitatea femeiilo s-a schimbat in ultimii 30 de ani, ele caută siguranta financiara, chiar daca nu cauti sa te insori ele daca nu au o siguranta cu tine ca le faci toate mofturile nu stau linga tine nici o zi nici un an, deci tu vrei doar sa faci sex cu ele si sa le schimbi ca pe ciorapi azi cu una maine cu altele, nu gasesti daca esti sărac si nu ai bani.
Mie nu mi se pare că sunt chiar așa sărac. Multi din generația mea, nu au propria locuință.
Bai băiete, asculta ma pe mine. Deși poate te crezi atractiv tu ești incapabil sa înțelegi ca femeile vor bani și bărbați frumoși care nu sunt aroganți și stau în garsoniere. Dacă ai fu fost mascul feroce femeile te ar fi cautat ele pe tine nu invers. Crede ma când îți spun că ești urat și sărac.
E atunci cauta gagici si vezi parerea lor ca te plîngi ca esti refuzat, ai tu ceva care nu le place lor si te refuză. Multi din generatia ta nu au garsonieră dar poate au facultate si au alte calitati care atrag fetele, cauta si tu calitati cu care sa atragi o fata, lasa pretentiile uita te chiar si la alea mai putin frumoase, ca daca te uiti numai după miss univers cu uitatul ramîi, ca si ele au pretentii cu carul.
Deci să înțeleg că așa cum a scris cineva mai sus, e vorba doar de bani.
Ok, "bai băiete". Ei bine, da, nu fac parte din aia 10% dintre bărbați, dar sa fii deja convins că sunt și urât și sărac e cam mult?
Toate femeile frumoase și foarte frumoase vor bărbații pe care nu îi pot obține indiferent cât de frumoase sunt ele.
Îți recomand eu pe unu Loren de pe YouTube are ceva cursuri parcă, baftă!