Mda,deci.tu esti genul care vrea prea mult sa fie iubit dar trebuie sa inveti ca adevarata binecuvantare este sa iubesti mai mult decat sa fii iubit.ce conteaza cu adevarat la un baiat pot vorbi doar din punctul meu este sensibilitatea si da conteaza cum arata dar nu neaparat la trup ci cum se imbraca, ce haine alege, freza, etc.Plus ca vad ca esti cam disperat, e in regula te inteleg dar nu trebuie sa te arunci la o orisicare iti pica.din ce ai scris mi-ai lasat impresia ca te indragostesti prea usor din cauza ca iti doresti sentimentele alea.Cat despre fata aia, poate ar trebui sa o contactezi cumva altfel o vei pierde plus ca esti baiat si trebuie sa ai initiativa, in caz ca poate nu a simtit o aprobare din partea ta atunci cand ti-a povestit detaliile alea, poate din cauza asta se si sfieste sa te mai caute.nu trebuie sa fii glumet din cale afara, mototol nici atat dar conteaza sa ai incredere in individualismul tau si sa ai propriile valori, astea sunt calitati de admirat.Si nu iti mai scade standardele doar din cauza ca te crezi neatragator, caci o minte frumoasa poate face mult mai mult decat niste muschi si un zambet seducator(pe termen lung). daca iti place o fata foarte mult, lupta fara inhibitii si simt de inferioritate.btw in situatiile in care te trezesti debitand prostii include autoironia si nu o scapa nici pe ea de mici intepaturi.Trebuie sa ii fii intai prieten ca sa ii castigi increderea, dar nu orice fel ci sa ii intri pe sub piele si incet incet sa nu poata respira daca nu stie de tine.Cat despre varsta, nu e nici o tragedie esti inca tinerel.sunt multi in situatia ta mai batrani.
Buna! Am citit tot romanul asta al tau! stiu ca nu te intereseaza parerea mea, dar sa stii ca daca ai o stare de inferioritate adica in gandul tau tot timpul vei stii ca nu vei reusi asa va fi, si viceversa!
Sa stii ca poate fata aia a zis inainte sa accepte intalnire "mda hai sa ies si eu cu asta ca pare cam amarat" sau sa fie plictisita de moarte cum ai zis si tu Dude, iti spun din propria experienta lumea din ziua de azi e interesata doar de aspectul fizic (toti merg la sala), bani (haine de firma, freza cu semnul nike, cluburi etc. ) si mai ales popularitate. Iar cat despre fete, ele cauta cel mai perfect baiat iar noi baietii ne multumim cu minimum ( unii baieti ) . Eu zic sa stai linisti pentru ca ai timp pentru o relatie, iar acum cred ca ai lucruri mai importate de facut decat sa te gandesti la asta. Nu esti disperat deloc ci ai o minte geniala (cam la fel ca a mea ) si e si normal ca câteodată sa ne punem asemenea intrebari.
Mersi de cartof iar pe fata aia încearcă sa o cauti fe facebook sau sa o suni daca ai numarul ei pentru ca speranta moare ultima, ceauless!
O perioada de timp m-am ambitionat sa imi lucrez fizicul sa vad cum reactioneaza fetele daca am patratele, muschi. Toate erau impresionate de muschii mei, insa nu le cuceream, cum am zis mai sus, imi lipsea acel ceva, fizicul nu imi era de ajuns sa le atrag.
Eh, aici amundoi ne asemanam. niciodata nu am avut acel "farmec" la fete ( cred ca la aia te referi tu ) niciodata nu am stiu sa le vorbesc, prostec etc dar asta nu m-a inpiedicat sa am o relatie de 3 ani jumate cu o fata mai mare ca mine cu 2 ani. am atras-o prins simplu fapt ca ii placea caracterul meu, era o fata inteligenta si frumoasa. nu era genu care sa mearga in club sau "party" toata ziua sa ii iasa din gura, si eu fiind la fel i-a placut. sa stii ca vorba aia " cand te astepti mai putin" e chiar adevarata.si nici fizic nu aveam cine stie ce acum ani, abia de un an fac sala, deci pentru "mushii mei inexistenti" cu siguranta nu m.a ales . pe scurt, mai sunt si fete care nu vor doar bani munschi modele, care aleg dupa caracterul baiatului, dar cu siguranta trebuiesc cautate. si se si merita cautarea, asta e clar.