Sunt lucruri pe care le poti controla (forma fizica, cariera) si altele pe care nu le poti controla (chipul).
Concentreaza-te pe ceea ce poti controla. Ai grija de corpul tau, mananca sanatos, fa un sport, o activitate fizica.
Pt cariera, fa cursuri de calificare, cursuri de formare, invata o limba straina etc.
Dezvolta-te pe plan emotional, citeste carti de dezvoltare personala.
Sunt foarte multe lucruri pe care le poti face. Asa vei intalni si femei interesate sa se dezvolte.
Poti sa iti modifici chipul, chirurgical, folosindu-te de stiinta plastica.
Poti incerca, dar trasaturile ereditare vor fi transmise mai departe, nu cele modificate prin chirurgie plastica.
Asa, si Michael Jackson s-a facut alb, dar a facut copiii negri.
De genetica nu scapa nimeni!
Nu. Esti ratat doar daca iti plangi de mila din cauza complexului si nu faci nimic.
Daca fata nu te ajuta ( la fel cum e si in cazul meu ), fa sport, mananca echilibrat, fa cursuri, citeste, invata chestii, si distreaza-te facand ceea ce iti place. Iar femeile o sa apara si ele de la sine. Fi bun si politicos cu oamenii si mergi inainte. Viata e prea scurta, incat sa-ti plangi de mila.
Nici nu apuc sa le cunosc fiindcă sunt refuzat. Spre exemplu trimit mai multe cereri de prietenie pe Facebook, la diferite domnișoare niciuna nu accepta cererea mea.
Daca te consideri urat, de ce nu schimbi ceva la asta?
,, nu e ce îmi doresc am avut aspirații mult mai înalte'' nu este prea tarziu sa schimbi asta, Munceste la asta. Schimba ceva
denissuperman întreabă: