| Bogdan33B a întrebat:

Salut, sunt un ratat daca m-am născut urat? Femeile fug de mine ca dracu de tămâie, refuzuri peste refuzuri, e clar că ceva e in neregula cu mine am un aspect dizgrațios. Nici pe plan profesional nu sunt realizat, am un job câștig ok insa nu e ce îmi doresc am avut aspirații mult mai înalte.Mentionez că am vârstă de 36 ani!

11 răspunsuri:
| Nimeniinspecial a răspuns:

Bogdane caută-l pe Domnul

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt lucruri pe care le poti controla (forma fizica, cariera) si altele pe care nu le poti controla (chipul).
Concentreaza-te pe ceea ce poti controla. Ai grija de corpul tau, mananca sanatos, fa un sport, o activitate fizica.
Pt cariera, fa cursuri de calificare, cursuri de formare, invata o limba straina etc.
Dezvolta-te pe plan emotional, citeste carti de dezvoltare personala.
Sunt foarte multe lucruri pe care le poti face. Asa vei intalni si femei interesate sa se dezvolte.

| Kiran a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Poti sa iti modifici chipul, chirurgical, folosindu-te de stiinta plastica.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kiran):

Poti incerca, dar trasaturile ereditare vor fi transmise mai departe, nu cele modificate prin chirurgie plastica.
Asa, si Michael Jackson s-a facut alb, dar a facut copiii negri.
De genetica nu scapa nimeni!

| Robert2526 a răspuns:

Esti sigur ca nu e vorba de modul in care le abordezi de fapt?

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu. Esti ratat doar daca iti plangi de mila din cauza complexului si nu faci nimic.

Daca fata nu te ajuta ( la fel cum e si in cazul meu ), fa sport, mananca echilibrat, fa cursuri, citeste, invata chestii, si distreaza-te facand ceea ce iti place. Iar femeile o sa apara si ele de la sine. Fi bun si politicos cu oamenii si mergi inainte. Viata e prea scurta, incat sa-ti plangi de mila.

| suncream8 a răspuns:

Da. Îmi pare rău! Nu știu.

| Bogdan33B explică (pentru Robert2526):

Nici nu apuc sa le cunosc fiindcă sunt refuzat. Spre exemplu trimit mai multe cereri de prietenie pe Facebook, la diferite domnișoare niciuna nu accepta cererea mea.

| Miruna333 a răspuns:

Daca te consideri urat, de ce nu schimbi ceva la asta?
,, nu e ce îmi doresc am avut aspirații mult mai înalte'' nu este prea tarziu sa schimbi asta, Munceste la asta. Schimba ceva

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat