Bai fra ma gandesc ca e rusinos sa intrebi asa ceva tinand cont ca ai arnet si ai peste 18 ani, nu esti instare sa abordezi o fata nu ai avut nici o prietena pana aacum sa incerci cu ea? sa revenim la intrebare. te duci cu masina) ii zici hai... de restul se ocupa ea ii dai bani la inceput ca la curve si gata succes sper sa nu gasesti vreo jegoasa desii
Aici e simplu de tot pina intri in gustul sexului, fetele de pe strada sunt de strada ele cauta doar bani nu le intereseaza cum vorbesti tu sau sa caute sa fie abordate, le intrebi doar cit ora gasesti un loc si atita tot!
Esti constient ca,"curvele" pot avea anumite boli pe care ti le pot transmit? Gandeste inainte sa faci ceva! Mi se pare aiurea sa te culci cu niste straine! Doamne fereste!
PUPSIK, te inteleg, si eu eram in urma cu 2 ani in asa situatie. Deci, m-am dus la "curve" si le-am dezbracat(foarte agresiv), iar femeilor sau chiar si fetelor asta le place, iar apoi..., iti dai tu seama
) ) ce idee proasta! niciodata sa nu inveti de la o prostituata ce vrea o femeie. ca ele sunt acolo ca sa le placa exact ce vrei tu si ce le faci tu. poti sa le rupi ce vrei tu (nu numai hainele ) ca ele vor tipa de placere. sunt putine femei masochiste si asta descoperi cand esti cu ele si cand ele iti cer mai mult. cand nu, inseamna ca e bine asa, mai putin agresiv, sau deloc agresiv.
Chiar atat de incompetent esti incat nu iti poti gasi o prietena, si esti dispus sa dai bani pesntru asa ceva, sa o faci cu o necunoscuta si sa mai risti sa mai iei si cine stie ce boala? Esti patetic...
Omule nu merita ca un om integru sa isi piarda virginitatea cu o jegoasa,unde pui tu gura acolo au pus altii alte lucruri...
Cand faci sex cu o curva e ca si cum ai face sex cu toate persoanele cu care a facut si ea,deci riscul de a contacta boli grave e destul de crescut.
Prostituatele sunt ca niste WC-uri publice,acasa fiecare are grija de iubita lui, iar la prosituate le fac cele mai groaznice lucruri, le scuipa, le injura, fac sex anal si apoi oral, lucruri care nu ai cum sa le faci cu o persoana normala la cap.
Esti cam fraier daca iti e rusine si nu stii sa vorbesti cu niste tarfe care o sug pe 100 de lei. Intelege ele sunt doar niste sclave.
Gandeste-te, fetita ta ar vrea sa se faca prostituata esti ok cu asta?
Gresit sunt dame de lux, 100 de euro - 1000 de euro - 10.000 de euro.Deci nu sunt deloc de acord cu voi, e bine sa experimenteze cu cienva priceput.Nu te are rost sa mergi la curve slabe de 50 de lei, alea au boli.Alea scumpe nu, fiincda nu isi permite oricine. Asta e ideea aici.Ideea e ca aceste fete care ti-au zis sa nu faci sex, sunt ori religioase, ori nu te inteleg. Daca esti virgin ca si mine, eu tot 18 am.Iti sugerez sa mergi, si eu am vrut dar nu m-am dus.Ideea e ca trebuie sa fii sigur pe tine, si sa o faci chiar daca te costa.E o experienta, si daca eu te inteleg.Nu am gasit nici o fata cu care sa ma inteleg asa de bine in viata mea, si crede-ma ca stiu barbati de 40 de ani virgini.Deci de ce sa stai asa mult? cand o poti face chiar acum, si mai mult.Ele te pot satisface mai bine decat o pustioaca de 16 ani.Pe de alta parte daca vrei o relatie lunga cu o persoana care sa-i pese de tine si tie de ea, si sa fie ceva adanc.Atunci nu poti face asta.Ideea e ca fetele de la noi sunt reticiente la a face sex, dar si daca ai bani multi, pe unele le convingi. Stiu fete care nu au vrut sa faca sex, dar fiindca le-a dat o suma foarte mare au acceptat.Pentru ca le-a dat o gramada de bani . Deci na sunt fete si fete, sunt putine fete care nu ar accepta sa faca sex pe bani foarte multi, si ma refer la 10 de mii de euro sau si mai mult.Ideea asta e. Oricum pana la urma lumea tot ce vrea face!
Draga BeautifulAngelOana el nu se culca face treaba apoi pleaca acasa!
nu dorm!
Si trebuie sa te duci la alea ca sa iti satisfaci placerile cautati si tu una care sa iubeasca cu adevarat sa iti fie prietena nu una care o faci pe bani cu sume cuprinse intre 100-1000-10.000 de euro ca astea nu ti-o fac gratis nu trebuie si ele sa traiasca asta este slujba lor sa faca fericiti clientii facand cele doua tipuri de sex oral si anal si gata te-au rezolvat! eu zic spun sa te mai gandesti bine poate vrei pe cineva care sa iti fie prietena sotie aia sigur nu ti-o face pe bani asa ca alegerea este a ta tu stii mai bine dar decat sa iesi fraierit si nicidecum castigat mai bine alegi ceva care chiar nu costa daca ma intelegi ce vreau sa zic spun dar e problema ta repet e alegerea ta tu stii mai bine dar alea fii sigur ca nu ti-o fac gratis ti-au supt lins organul si gata la revedere!
Eu unu nu găsesc, nu am noroc, am aproape 19 ani, urat nu pot spune despre mine că sunt, dar nu mă vrea nicio fata și nu pot aștepta încă 6-9 luni sau un an, mă apucă 20 de ani și tot virgin Rămân?
Pai poate și viitoarea iubita a făcut o cu alții, cine știe ce a făcut și chestii și eu care sunt virgin, mi-as dori sa găsesc o virgina
TorofleacaDaniela întreabă: