| ciprian2001 a întrebat:

Salut.

Totul a inceput acum 6 luni. Faceam curat in lista de prieteni de pe Facebook si mi-a sarit in ochi o fata.Mai tarziu am aflat ca este in aceeasi scoala cu mine (in afara de clasa mea nu ma interesa altceva) si am tot vorbit... Dupa cateva saptamani am ajuns sa ma indragostesc de ea.O prietena de-a ei mi-a spus ca si fata pe care o plac ma place.Era pachetul complet, dar m-a pus Luci (tipu' de jos) sa o invit afara.A venit cu prietena aia si..la sfarsitul zilei mi-a spus ca nu ne potrivim.Am continuat sa sper, ea a tot avut iubiti de atunci dar eu pur si simplu nu am mai vrut relatii.Era tot mai rea,nepasatoare, agresiva dar acum, incepand cu vacanta de vara si-a revenit si e din nou fata de care m-am indragostit.Prietena mea cea mai buna spune ca vede semne cum ca inca ar simtii ceva pentru mine cum ar fi faptul ca roseste,se joaca cu o suvita cand e in preajma mea,sta mereu cu capul in telefon, intreaba de mine, radem impreuna etc..Acum spuneti-mi voi ce sa fac, sunt o fire foarte pesimista si gasesc un sambure de suparare in orice.Niste sfaturi... poate?

3 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Dacă ţi-a spus că nu vă potiviţi, ce mai vrei?

| ciprian2001 explică (pentru Doub):

Acum ne-am schimbat amandoi, asta a fost demult, si-a cerut scuze pentru cele intamplate.

| andramaria200 a răspuns:

Cred ca te placea de la bun inceput si poate a fost influentata de anumite persoane sa se comporte asa. Daca tu o iubesti si simti ca si ea este atrasa de tine fi optimist si nu te da batut. Ai putea discuta cu ea direct sau sa aduci acest subiect cumva in discutie dar ai grija sa nu o pui intr-o situatie stanjenitoare.

Succes!winking