La început credeam că ai 14 ani.
Dar 21? Serios? Probabil ai vreo boală care te-a făcut să crești în 10 ani cât alții în 21, că altfel nu-mi explic.
Desi imi spune de multe ori ca ma iubeste si o cred la ce sms-uri imi trimite, uneori nu pare ca ar suferi daca m-ar pierde
Daca te jigneste si iti spune ca ar fi bine sa va despartiti, incearca si las-o si ai sa vezi ca nu mai procedeaza asa daca se vede singura. Daca tot continua sa te jigneasca, inseamna ca are un iubit langa care se simte fericita.
Pai cand e in perioada lunii si iti zice ca ar trebui sa va despartiti la ce se refera? ca ar trebui sa va despartiti voi sau sa va despartiti de CM pentru 9 luni? Cat despre tine te lasi putin calcat in picioare si nu esti demn de a fi barbat sincer. La varsta asta sa te ia la misto fata aia e chiar injositor, dar fiecare stie cum gestioneaza situatia. Eu unul nu as tolera chiar asa de multe, eu de exemplu cu prietena mea am stabilit niste lucruri din primele zile ale relatiei: unul din ele este comunicarea, iar atunci cand ne deranjeaza ceva sa ne spunem verde in fata pentru a schimba lucrurile si in 2 ani de zile de cand vorbesc cu ea nu ne-am certat odata, au fost doar mofturi ca sa le zic asa sau neintelegeri da niciodata nu s-a pus problema sa ne despartim(2-3 au fost la numar) pentru ca am stiu sa gestionam problema si mai mult de cat atat stim sa ne respectam si nu ne-am jignit niciodata pentru ca exista si un gram de respect fata de noi si de principiile noastre. Daca nu stiti sa va respectati nu veti ajunge nicaieri. Trebuie sa renuntati la anumite obiceiuri care le aveati inainte pentru persoana iubita, dar e greu, dar cu timpu vor trece si lucrurile astea.