Relatiile sexuale intre rude sunt interzise pentru ca exista riscul ca progeniturile sa aiba defecte. Sansele sunt mici dar, din acest punct de vedere, nu e tocmai ok ce ati facut. Daca a fost doar sex, fara implicatii emotionale si v-ati protejat, atunci nu vad de ce ar fi o problema. Totusi, in locul vostru, nu m-as grabi sa le spun parintilor despre isprava respectiva.
Ba, sincer sa fiu, nu e chiar ok dar merge, nu e sora-ta .
Mentionez ca si eu am placut
indepartata (cred ca gradul III) si noi ne framantam de chestii din astea', dar sincer, nu-i nici o problema. Dar totusi, e de gradul I frate... Eu zic s-o lasi moale
Oricum, sa nu-ti para rau
Pfff,da-ti seama singur frate ca nu e bine ce ai facut, si nu trebuie sa afle nimeni din famila voastra sau din neamu vostru ce ati facut si daca sunteti de gradu 1 cred ca aveti si acelasi sange, ai facut-o lata)
Nu este bine desi astfel de lucruri se intampla tot mai des dar sa nu ti para arau.ai avut parte de o experienta de neuitat, zic eu
LOL,
Eu in locul tau i-as mai trage-o o data
Glumesc,
E foarte delicata chestia, aveti grija sa nu mai afle nimeni, chiar nimeni ce ati facut. Nu de alta, dar va faceti de ras.
baftă.