Nu ii spui frate asa ceva. astfel de sfaturi nu au mers decat in clasele primare.
o arzi cu tupeu.(stiu ca e greu, ca ne inmuiem ca jeleul cand ne indragostim cu adevarat de o tipa, dar altfel nu avem sanse).
daca esti la liceu, sau 5-8, crede-ma ca fetele nu vor printisori super manierati care vin sa la scoala pe unicorni albi care se caca niste curcubee crete.
Te bagi in seama cu ea, fara frica, dar nici ciudat(nu va cunoasteti si buna... nu stiu ce). Incet, acolo o vorba, o aprobare ceva. Acel "buna" e atat de scheletic incat nu-l mai suporta daca nu sunt atrase de noi(caz incare trebuie sa le "cucerim").
Dupa ce va mai cunoasteti, fortezi o iesire in oras(nu singuri, pentru ca fetele nu sunt proaste si se prind). Si cand plecati acasa baci o vrajeala ca trebuie sa ajungi in directia ei(chiar daca are casa diametral opus fata de a ta). Atunci, in scara blocului o tragi frumos langa tine si ii spui " x am fost un idiot ca nu am facut asta pana acum". ea o sa te intrebe ce, iar tu ii prinzi finut capul(ii bagi mana in par) si o saruti. apoi pleci.(Astfel ii faci scurt in creier si se va gandi la tine pana va revedeti. Toti raman si isi destainuie iubirea. BLEAH).
Daca deja va cunoasteti treci la partea cu iesirea. Sau poti dupa scoala(la fel, nu conteaza cat de departe mergi, te duci pentru fata, si la fel, in scara EI de bloc, ca sa poti sa scapi repede de ea dupa sarut)
Acel scapat de ea dupa sarut te va face nonconformist si iti ridica sansele foarte mult.
Bafta
Buna andu pai ii spui trebuie sa ai mult curaj ok? o intrebi buna ce faci? si dupa auzi eu te plac! tu ma placi? si na daca spune nu spune si tu ca a fost o gluma ca sa nu stricati prietenia...
Ii spui ca o placi si ca ai vrea sa fie prietena ta, nu o intrebi daca te place, pentru ca daca nu s-a gandit la tine ca posibil iubit nu te place deocamdata, nu o intrebi daca are prieten pentru ca nu scrie nicaieri ca nu are voie sa renunte la prietenul actual pentru tine. E fair play, barbatii concureaza pentru femei. Si daca cumva te refuza in mod neconvins, o curtezi insistent. Succes.
Nu exista o reteta de agatat. Daca esti mai tupeist, lipsit de inhibitii ii exspui direct sentimentele pentru a fi sigur ca a inteles ce doresti de fapt. Cum vei actiona pe viitor depinde de raspunsul dat de ea.Raspunsul te va edifica si asupra sentimentelor ei fata de tine.
Cumpara-i o floare si vezi care ii e reactia. apoi incerca sa ii explici ce simti pentru ea
Este o problema. Dupa ce am sarutat-o a crezut ca vrea sa facem "hata-bata"..problema e ca eu nu prea vreau...Si,acum sa suntem impreuna, tot ma seduce sa fac "hata-bata"..Acu ce sa fac sa ii arat ca nu vreau