| Corina64 a întrebat:

acum 2 săptămâni am avut primul contact sexual insa fara sa ma dezvirgineze..prietenul meu si.a introdus doar putin penisul...crede.ti ca pot fi însărcinată... aștept un răspuns

15 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

Nu mai esti virgina fiindca ai avut contact sexual. Insarcinata nu ai cum sa fii, sunt sanse minime daca erai in perioada fertila.De ce nu folositi prezervativ sa scapi stres si griji?

| Emilian65 a răspuns:

In urma actului sexual pe care l-ai avut cu prietenul tau, nu mai esti virgina. Daca erai in perioada fertila si a lasat sperma in tine, sansele de a ramane gravida sunt mari.

| corbulalbrosu a răspuns:

POSIBILITATEA de a se putea produce/naste o sarcina in mod logic si normal exista din moment ce penisul nu era neprotejat in momentul in care a fost introdus in vagin, insa abia de acum intervine si PROBABILITATEA care poate fi apreciata ca putand fi de la 0%---->100%. Este cunoscut faptul ca O SARCINA poate lua fiinta/nastere NUMAI/DOAR in cazul in care dezvirginarea ta s-a produs in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual si de asemenea NUMAI/DOAR daca din cauza excitarii mult prea mari, intense, in acel moment in uretra penisului prietenului tau ar fi putut sa existe chiar si o cantitate infima/foarte mica de sperma. TU esti cea care (iti/isi) poate da un raspuns catusi de cat corect, deoarece doar TU stii in mod precis in care moment al ciclului menstrual/in ce zi a avut loc acea penetrare si tot de asemenea doar TU stii cat de experimentat d.p.d.v. sexual este prietenul tau, din moment ce ai acceptat cu buna stiinta sa te penetreze fara sa foloseasca vreo metoda de protectie. Fiindca NU ne-ai prezentat nici una dintre datele strict necesare si obligatorii pe baza carora sa se poata efectua o analiza obiectiva, in aceste conditii se pot formula simple presupuneri si/sau pareri insa complet subiective si fara vreo valoare reala. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

rolling on the floor
1. Nu mai ești virgină, chiar dacă „a introdus doar putin penisul...". Mult, puțin - chiar nu e relevant din moment ce chestia pe care ați făcut-o împreună se cheamă act sexual. Virgină e doar fata care NU a făcut așa ceva NICIODATĂ.
2. Nu e nimeni aici „Mafalda" să ghicească dacă erai în perioada fertilă și nici câți spermatozoizi a scăpat el la tine în vagin. Dar dacă ambele condiții menționate anterior sunt adevărate, atunci ai șanse să devii mămică peste 9 luni.
Plus posesoarea unor boli cu transmitere sexuală, dacă e cumva purtător de germeni.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista contact sexual fara dezvirginare. Daca nu ati folosit prezervativ, poti fi insarcinata, mai ales ca a fost primul contact sexual (care are risc maxim)

| Steam321 a răspuns:

După cum arăți mi-ar muri scula, aaa și dacă zici de mine ca nici eu nu sunt frumos și sunt la fel ca tine de urat stai liniștită îti confirm eu, sunt urat, aaa și încă ceva nu înțeleg cum prietenul tău poate sa o facă cu tine

| adrianomustafa a răspuns:

Daca te-a durut si a curs sange inseamna ca nu mai esti virgina. De gravida fa un test

| mentholinks a răspuns:

Daca ti l-a introdus putin inseamna ca te-a dezvirginat putin. Ti-a placut?

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Brigaela):

Care ar fi explicaţia logica si medicală care explică ce aţi afirmat, şi anume că la primul act sexual există risc maxim de sarcină?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Necunoscut112):

Fiindca surpriza, emotia, durerea, stresul pot declansa o ovulatie spontana

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Nu exista ovulatie spontana, cate tampenii scriu uni pe aici, fii calma ca nu esti gravida fa un test si gata

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Ovulatia nu poate fi provocata, indusa pe cale naturala sau artificiala, deci un raport sau o excitatie sexuala intensa nu pot declansa ovulatia.
http://www.copilul.ro/fertilitate/ovulatie/Ovulatia-spontana-a6568.html

| Corina64 explică (pentru corbulalbrosu):

Dar nu a reusit sa ma dezvirgineze am mentoinat asta in intrebare, nici sange nu mi.a curs doar si-a bagat putin penisul atat... fara sa fi curs sange

| Typhoo a răspuns (pentru Corina64):

Exista doua concepte de "virginitate": unul fizic si altul moral.
Fizic, medical, himenul iti este probabil intact, desi sunt cazuri cand acesta se rupe fara sangerare si fara dureri.
Moral, nu mai esti virgina, fiindca deja ai avut un contact sexual, chiar daca incomplet.
Stiu ca va e jena la varsta asta sa cumparati prezervative, dar sunt necesare pentru a scapa de durerile de cap de dupa. Trimite-ti prietenul la un supermarket sa ia 5 pungi de pufuleti si o cutie de prezervative. Daca gaseste si un barbat la casa o sa-i fie mai putina rusine.