| cr1stoph91 a întrebat:

Acum 2 saptamani (aproximativ) am facut dragoste cu prietena mea (neprotejat) dar nu mi-am dat drumul in ea. Acum se plange ca o cam doare burta si saptamana viitoare trebuie sa ii vina stopul. Este posibil sa fi ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil da, pentru ca atunci cand faci sex te exciti si iti dai drumu oricum, asa numita " picatura placerii ". Dar poate fi foarte bine si in capul ei din cauza grijiilor si mna, un test de sarcina ar fi cel mai indicat, si burta o poate durea si pentru ca trebuie sa ii vina.

28 răspunsuri:
| matyas1015 a răspuns:

Da sunt sanse, nu sunt foarte mari dar ele exista deoarece penisu ejaculeaza o solutie care contine spermatozoizi, ca sa scapati de orice grija ducetiva la farmacie luati un test de sarcica(nu este scump) si scapati de griji.mult succes

| CryStAll_7863 a răspuns:

Se poate intampla. Incearca un test de sarcina. E posibil sa o doara capul si burta din cauza ca trebuie sa ii vina stopul.

| lastOne a răspuns:

Costa in jur de 3-4 lei un prezervativ Durex, cum puteti fi atat de inconstienti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca totusi e sa fie ( ptu sa nu ) pot fi nasica? XD

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cr1stoph91):

Cati ani ai ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cr1stoph91):

Multi inainte.happy

| RxTx a răspuns:

Putina puscarie nu ti-ar strica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RxTx):

O da, hai sa interzicem reproducerea rolling on the floor.

| Buleja_Iasmina_1994 a răspuns:

Nu e neaparat sa fi ramas insarcinata. daca o doare burta poate sa fie si din cauza ca trebuie sa ii vina stopu saptamana viitoare.dar cel mai bine sa faca un test de sarcina.e cel mai indicat

| RxTx a răspuns (pentru anonim_4396):

Credeam ca fata e minora
scuze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RxTx):

Nu mie trebuie sa imi ceri scuze laughing.

| lastOne a răspuns (pentru cr1stoph91):

Daca o deranjeaza prezervativul sau ia anticonceptionale. Inconstienti ca voi au umplut orfelinatele de copilasi nevinovati. Sa ma anunti daca e cazul sa va comunic si pretul la scutece pentru bebelusi.

| raspunz a răspuns:

Da, există și posibilitatea asta. Orice contact sexual neproteșat poate duce la apariția sarcinii, chiar dacă nu ejaculezi. Sânii pot să o doară în perioada dinaintea menstruației. dacă întârzie o săptămână e bine să facă un test de sarcină.

| lastOne a răspuns (pentru cr1stoph91):

Asa este, daca este insarcinata atunci nu ii mai vine menstruatia si in cazul asta durerea sânilor e cauzata de modificarile tesutului mamar care se pregateste pentru ce va sa vina.

| raspunz a răspuns (pentru cr1stoph91):

Da, în principiu ai dreptate, de cele mai multe ori primul semn de sarcină care alarmează fetele este amenoreea (lipsa menstruației). Uneori însă la implantare oului în mucoasa uterină are loc o sîngerare mică, tranzitorie, pe care multe femei o confundă cu o menstruație. Astfel sarcina este descoperită abia luna următoare când menstruația nu apare.

E decizia ei dacă păstrează sau nu copilul dar tu trebuie să fii responsabil și să fii alături de ea orice ar fi. E cam devreme să te gândești la asta. Poate îi vine totuși.
Pe viitor nu e bine să mai faceți asta pentru că mai devreme sau mai târziu se poate întâmpla, e ca la ruleta rusească.
Dacă îi place mai mult fără prezervativ atunci singura soluție sigură este folosirea anticoncepționalelor.
prezervatilvele sunt incomode, e adevărat, de obicei pentru că fata nu e lubrifiată cum trebuie înainte și latexul ăla nu alunecă bine. penisul e mult mai alunecos și de asta e și mai plăcut. dar crede-mă, am un prieten care a făcut exact ce faci și tu pentru că fetei nu îi plăcea cu prezervativ, se cheamă coitus interuptus, nu a ejaculat înauntru, și i-a mers o bună bucată de vreme, după care fata a rămas gravidă și a făcut întrerupere de sarcină.

Și eu sper, oricum o să fie de folos pe viitor, poate alegeți o altă soluție care să fie mai puțin stresantă pentru amândoi. Numai bine și vă țin pumnii.