Dezvirginarea cu degetele este de obicei mai traumatizanta pentru femeie. daca cumva nu erai perfect curat pe degete, e posibil sa-i fi dat si o infectie cu ocazia dezvirginarii. daca durerea persista mai mult de 24 de ore, e bine sa o consulte un ginecolog
Am luat intrebarile tale in ordine inversa, acum vad ca e ceva ciudat aici. Ba e contact sexual, ba nu e. De la introdus degete nu o doare burta. Bazandu-ma strict pe ceea ce spui in aceasta intrebare, fie a mancat ceva aiurea, fie are o raceala jos daca e intr-adevar durere. Sau, daca e usturime si daca tu nu te-ai spalat pe maini, i-ai facut cadou o infectie vaginala. Cand umbli acolo, procedezi ca dentistul, te speli atent pe maini inainte si dupa
Mai intai i-ai bagat-o putin apoi doua degete? Ne crezi prosti? Eu i-am bagat toata mana... incearca si tu!
Tocmai ii trecuse menstruatia asta inseamna ca e ovulatie nu e insarcinata o sa-i treaca. Sunteti copii de 12-13 ani sau ce?
Cu siguranta nu dela jocul vostru, daca era dela peeting-ul vostru o durea jos....intelegi ce vreau sa spun? Pribabil trebuie sa ii vina menstruatia sau este racita
Tocmai ii trecuse menstruatia. Altceva in afara de raceala nu poate fi, nu?
Bananacantareata87 întreabă: