Cu siguranta nu dela jocul vostru, daca era dela peeting-ul vostru o durea jos....intelegi ce vreau sa spun? Pribabil trebuie sa ii vina menstruatia sau este racita
Tocmai ii trecuse menstruatia. Altceva in afara de raceala nu poate fi, nu?
Am luat intrebarile tale in ordine inversa, acum vad ca e ceva ciudat aici. Ba e contact sexual, ba nu e. De la introdus degete nu o doare burta. Bazandu-ma strict pe ceea ce spui in aceasta intrebare, fie a mancat ceva aiurea, fie are o raceala jos daca e intr-adevar durere. Sau, daca e usturime si daca tu nu te-ai spalat pe maini, i-ai facut cadou o infectie vaginala. Cand umbli acolo, procedezi ca dentistul, te speli atent pe maini inainte si dupa
Dezvirginarea cu degetele este de obicei mai traumatizanta pentru femeie. daca cumva nu erai perfect curat pe degete, e posibil sa-i fi dat si o infectie cu ocazia dezvirginarii. daca durerea persista mai mult de 24 de ore, e bine sa o consulte un ginecolog
Tocmai ii trecuse menstruatia asta inseamna ca e ovulatie nu e insarcinata o sa-i treaca. Sunteti copii de 12-13 ani sau ce?
Mai intai i-ai bagat-o putin apoi doua degete? Ne crezi prosti? Eu i-am bagat toata mana... incearca si tu!