| DonGeorge1990 a întrebat:

Acum doua-trei săptămâni iubită-mii i-a fost confiscat mobilul de către părinți.
Am reușit să mai vorbesc cu ea de pe telefonul unei colege de a ei de banca asta când era la școală.Am reușit să vorbesc cu ea așa o săptămână dar după nu.
Faza e că ea de presupune că are telefonul confiscat dar am mai văzut că a postat comentarii la postări unde era etichetată.

De menționat că mama ei nu mă place și nici prietenele ei și cine deține controlul mobilului ei m-a blocat peste tot.

Mama ei mă crede un pedofil dar iubită-mea e mai mare ca mine cu 4 luni iar prietenele ei habar n-am ce au cu mine.

Eu as discuta cu ea dar eu stau tocmai la Iași și ea la București și nu prea putem din cauza școlii...

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca a postat like-uri sau comantarii la postaril de FB, inseamna ca are acces la computer si ar putea sa comunice si cu tine, dar nu vrea.
da-i pace si timp sa se decida, ori vrea sa comunice cu tine, ori nu.
Pentru ca, atata vreme cat poate da like-uri altora, poate sa-ti scrie si tie un mesaj, dar se pare ca nu vrea.
Acum sincer, este posibil chiar ea sa te fii blocat pe telefon, poate si-a gasit altul si nu mai are chef de tine...

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnonymGirl2017 a răspuns (pentru OtraGheaLa):

Să moară si măsa daca eu am inteles ceva!

| Acras a răspuns:

Lasa ca am inteles eu...El vrea sa stie de ce nu mai poate vb cu mandra aia a lui.Ea a bagat pretextul ca i-a luat masa telefonul cand ea si-o trage cu vreo unu prin ferentari..Fratica invata si nu mai avea incredere in toate **** ca astea sunt mai rele ca Dracul. Vrea ii bun nu vrea la fel de bun **** este cat frunza si iarba

| elinord a răspuns:

Daca te iubeste atunci te va contacta cat de curand...