| Gazun123456789 a întrebat:

Salut TPU.

Ajutati-ma, va rog frumos! Am o problema severa cu care ma confrunt de mult timp! Problema mea suna in felul urmator!

Eu am 38 de ani si am o sotie de 24 de ani! Am plecat in Franta sa lucrez si sa dobandesc de ale gurii pentru familia mea! Sotia mea a nascut la varsta de 19 ani si in prezent avem 3 baietei! Ea e profesoara la colegiu! Acolo sunt la fel elevi si profesori de varsta ei! Ea mie nu imi atrage multa atentie atunci cand o sun si nu mai este asa vesela cum era inainte cand vorbea cu mine pe whatsapp. Se pozeaza cu toti barbatii profesori de la ea din colegiu, adica face poze langa ei, are multe poze cu multi profesori diferiti. Ce m-a afectat cel mai mult e ca ea a facut poza cu un profesor de 23 de ani si el in acel moment pe poza o imbratisase, vazand acea poza pe retelele sociale, am ramas cu inima sfasiata de durere si nu pot dormi cu noptile, o sun de sute de ori iar ea imi da ocupat. Am mai suna-to cu 3 zile in urma iar ea a raspuns, eu am intreba-to ce faci draga? si ea a raspuns cu lasa-ma in pace odata! Si acesta a fost ultimul cuvant pe care l-am auzit de la ea. Acum stau si ma gandesc oare mai are rost viata mea? Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Are pe cineva, nu mai contează că e ăla de 23 de ani sau alții.

| anonim3247 a răspuns:

Este doar nevoia ei de sex pe care trebuie să o rezolve iar tu ești la 1800 km de ea.

| Continchiscontsters a răspuns:

Ce vorba este asta ma să mor eu dacă în toată viata mea am citit vreodată cuvintele astea laughing))) sa dobândesc de ale guri familie wtfffff suna atâta de pomană sa mor eu rolling on the floor)))))

Sfâșiată ma putina gramatica laughing))

Te duci frumos și îl cauți pe ala de 23 îi dai doi pumni în gura frumos și aia e ca altceva nu ai ce face.

Ca ala face totul ca nu are cum altcineva.

De ale guri laughing))

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Diferența enorma de varsta, ferească Dumnezeu. nu înțeleg femeile tinere de ce se combina cu tipi cu mult mai în varsta ca el. E clar ca domn profesor i-a câștigat inima.

| AmandinaDragan a răspuns:

Bineinteles ca are. Revino in Romania si divorteaza de ea. Daca poti ia si copii si pleaca inapoi in Franta.

| OmBanal33 a răspuns:

Misto poveste, insa se pare ca nu ai cunostiintele necesare pentru a inventa o poveste "partial reala" este imposibil sa fi profesor la colegiu la 24 de ani, si sa fii si cu 3 copii laughing)) Misto vis

| user499999 a răspuns:

Alt retardat în floarea vârstei. Lăsați nenicilor netul că-l poluați de-atâta prostie și rezolvați "problemele" astea în privat. Ați făcut 3 copii în decurs de 4 ani, dar nu ai fost capabil să te gândești că acei copii au nevoie atât de mamă, cât și de tată. Tu ești la mama dracu', la mii de kilometri distanță de casă și te aștepți ca scumpa ta soție să fie liniștită și singură acasă cât timp ești tu plecat? Ce ai învățat în aproape 40 de ani de inhalat aer în plămâni? Am aproape jumătate din vârsta ta și eu sunt cel care trebuie să te învețe cum stau lucrurile? Noi cei de pe TPU suntem responsabili de alegerile tale proaste? Cât de inconștient să fii să te încurci cu o copilă de 19 ani (la vârsta aceea, creierul încă nu e suficient de dezvoltat pentru a putea considera că persoana respectivă e o persoană "adultă", cu toate că a depășit adolescența propriu-zisă)? Ai nevoie de terapie tu și de un ajutor venit din ceruri, altceva nu te poate salva acum. Baftă!

| user499999 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Eu nu înțeleg cum de bărbații ăștia în toată firea sunt atât de imbecili încât să se combine cu niște copile. Înțelegi că ele își doresc experiențe cu persoane mai înaintate în vârstă în ideea că înaintarea aia în vârstă aduce cu sine și ceva experiență și sprijin financiar în plus (nu e cazul aici), dar ei sunt niște dobitoci inadaptați care nu sunt în stare să își facă relații cu persoane apropiate vârstei și intereselor lor.

| VelicanEmilia a răspuns:

Vezi ca *** asta nu creste in palma, asa ca nu iti mai face scenarii in cap. Femeia e profesoara si e normal sa se pozeze cu ai sai colegi.
Ce daca sunt de varsta ei? Asta nu inseamna ca o ia la subraț si fuge cu ea.
Gandeste-te ca aveti 3 copii, tu ai o varsta si ar trebui sa dai dovada de maturitate.
Daca te intrebi de ce nu-ti raspunde, uite raspunsul:pe langa faptul ca esti gelos, esti si foarte insistent.
Chiar tu zici "o sun de sute de ori"
Lasa femeia sa se calmeze, sun-o dupa, vorbeste ce ai de vorbit, lasa depresiile ca vorba aia, esti om in toata firea si gelozesti femeia degeaba si pentru ce?
Ca are o meserie unde sunt diferite tipuri de oameni?
Acum nu s-o calari cu ei pe sub catedra sau prin cancelarie, asa ca stai chill.

| iulia0514 a răspuns:

Părerea mea este ca ai o problema cu gelozia și-ți închipui tot felul de chestii!
Crezi ca e chiar atât de proasta încât să-și pună poze cu amanții pe Facebook?
Sa fim serioși dacă o mai tot sâcâi atât s-ar putea să facă exact ceea ce spui tu ca după un timp se satura sa tot o acuzi pe nedrept

| dragodana a răspuns:

Salut!
Iubirea ei pentru tine a murit.
Tu ești departe, altul e aproape.
Ce sa faci? Divorț și altă femeie.
Diferența de vârstă și depărtarea a facut-o sa se îndepărteze emoțional.
Are rost viata ta.
Iubirea este diferita la vârste diferite.Acum nu crezi, dar peste niște timp îmi vei da dreptate.