| UnBiscuiteMIC a întrebat:

Am 12 ani si inca nu mi-a venit niciodata cilcul. Aseara am fost cu iubitul meu de 15 in club si pe la vreo 3 am plecat la el acasa unde am facut sex neprotejat. E vreo sansa sa raman insarcinata?

9 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Si parintii tai unde erau in timpul asta?
Fii serioasa!

| AllyKawaii a răspuns:

O fata de 12 face sex cu un baiat de 15, frate, serios acum, iubit, frate, copil cu muci la nas, eu am 14, cea mai lunga si singura mea relatie de fapt a tinut 3-4 zile, si ne intalneam doar la scoala, eu nu ma simt pregatita sa intru la un test la care deja stiu ca o sa iau nota mare dapai sa fac ''sex'', macar stii ce e ala? Frate, daca erai copilul meu.....nu mai erai xD Si ala, de zici tu ca are 15 (neuroni), era orb? Sau sarac, sa nu isi permita un prezervativ sau macar stia ca ai 12 ani? Si club, la 12 ai, cine te lasa pe tine sa intri intr-un club la 12 ani? Nici macar nu cred ca e o intrebare pusa pe bune.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ti-a venit ciclul, nu ai cum sa ramai gravida.

| GdX a răspuns:

Ai facut tu sex la 12 ani cand or zbura porcii. Nici himenul nu il ai dezvoltat si tu imi zici de sex.

| dannys a răspuns:

Doamne auzi la 12 ani mergi in club si stai si pana la ora 3 si dupa ai mers la el acasa si ai facut sex si la tine acasa cand ai ajuns? Nu te-au intrebat ai tai unde ai fost si ce ai facut pana la ora aia cand ai ajuns acasa?

| YoMsG a răspuns:

Esti din Vaslui?laughing

| Banita_Carmen_1989_kDK4 a răspuns:

Daca nu ai avut ciclul nu ai cum sa ramai insarcinata. Iar voi restul ce va luati de ea? Lasati fata in pace, de parca voi sunteti perfecti.

| Dem0N a răspuns (pentru Banita_Carmen_1989_kDK4):

Sex, club, iubit, 12 ani. Nu exista om perfect dar auzind aceste cuvinte intr o singura fraza e destul de deranjant. Gandeste te in felul urmator, tu, ai o fetita da? Ti s-ar parea normal sa stea in club pana la 3 dimineata sau sa faca sex? Ai 1989 la nume presupun ca e anul nasterii tale, adopta o gandire mai matura si ai sa vezi ce "perfecti" suntem noi restul. Apropo, intrebarea e pusa la troll

| DenisaMateescu2002 a răspuns:

Offf doamne cate auzi în ziua de astazi!
Nu ai cum sa rămâi insarcinata daca nu ai ciclu'