| speack20 a întrebat:

Am 12 ani, uni prieteni imi spun ca daca nu ma voi masturba voi ramane cu scula mica.Alti spun ca daca voi continua a ma masturba voi avea probleme grave cu penisul( nu se va mai "scula"), si probleme cu creierul.Eu acum nu mai stiu ce sa cred.Dar nu ma masturbez des...chiar foarte rar maxim de 3 ori pe saptamana sunt unele saptamani care nu ma masturbez deloc. Ce sa cred? Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| BadSoGooD a răspuns:

Salut.Daca nu te masturbezi penisul iti va creste normal iar daca te masturbezi se zice ca iti creste un pic mai mare decat fara.
Daca faci acest lucru de 3 ori pe saptamana cu pauza e foarte bine.
Dar daca o faci de 5 ori pe zi normal ca nu o sa se mai scoale (adica vei ramane impotent)
Sper ca te-am ajutat.
O zi placuta in continuare big grin

10 răspunsuri:
| Painy a răspuns:

Ai deja probleme cu creierul...

| Adi_Necse_1992 a răspuns:

Sa dai la "mangan" mai merge, putin refresh la continut, dar ce ai spus tu nu e adevarat, nici prima varianta, nici varianta 2, funda? xD

| h3r a răspuns:

Sa nu crezi nimic. Desi, esti putin bolnav psihic.
Masturbeaza-te draga, daca tu asta simti. O sa ramai la fel de viril si mai tarziu, dupa trecerea aniilor. Vezi sa nu fie in exces, te va durea mana.

| SooJin a răspuns:

Exact...iti spun sincer, eu am 11 ani si ai o problema grava pentru varsta ta.Lasa-te de obiceiul asta, altfel vei suferii pe viitor...

| EFE21 a răspuns:

Sa nu te masturbezi! Este un pacat foarte mare si face probleme. Sperma excesiva este data afara din corp automat, fara sa-ti dai seama, procesul de "udare" cand te uzi de exemplu. noaptea sau stiu eu thinking oricum Nu mai face asa ceva!

| Roore a răspuns:

Masturbeaza-te! nu iti face nici un rau.

| neutrino a răspuns:

Ti-ai raspuns singur.

| dany160 a răspuns:

1 laba=3 cm spor big grinlaughing

| h3r a răspuns (pentru SooJin):

Bravo.

| speack20 explică (pentru Painy):

Painy bolnava psihic esti tu pentru ca am intrebat 3 medici si mi-au raspuns ca daca ma masturbez e cat mai bine dar nu in exces asa ca ai grija ce raspunsuri dai