anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani 177 si 55 de kg am o problema cu penisul mi-am inceput viata sexuala de cam 3-4 luni si am decat 16 cm, vreau sa-mi rup ata.
Cum?
Doare?

Răspuns Câştigător
| AlexR a răspuns:

Stai linistit, si nu te grabi. Sincer o sa simti o piscatura si o sa iti curga un pic sange atunci cand de intampla. Dar la 13 ani de ce asa graba?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

60% din barbati traiesc toata viata cu frenul intact, fara nici o problema, desi sunt activi sexual. De ce vrei tu sa iti rupi frenul?

| luly16 a răspuns:

13 ani....mamamia ce oameni sunt prin rominia. dacă ar fi numai tâmpiti ca tine ar fi venit sfarsitul de mult... ia cartea si invata ca esti prost si cu atălaughing

| Chiuariu_Robert_1998 a răspuns (pentru luly16):

Bv câtă dreptate ai iuly... băiatul mai bine ai pune mâna pe carte şi ai învăţa ..numai aşa poţi alunga păsărelele care le ai în caphee hee

| MissPitica a răspuns:

Doare iti dai seama... dar nu e o problema daca o ai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ia uite ce probleme ai tu la 13 ani. Sa stii de la mine ca 16 cm e mult prea putin. Trebuia sa ai macar 20 la varsta asta.

| NeneaGogu a răspuns:

Si daca iti rupi ata crezi ca o sa-ti mai creasca? pina la 18 ani o sa-ti creasca destul doar ca la tine este o problema, aceea ca ti-ai inceput viata sexuala prea devreme si ai surpriza sa ti se micsoreze penisul sau sa se opreasca din crestere. Pentru a nu se intampla asa ceva incepe sa-l mulgi precum vezi ca se mulge o vaca, fara misto, eu am fost invatat de un african chestia asta si am 24 de cm dar nu este o fericire pe capul meu