Stai linistit, si nu te grabi. Sincer o sa simti o piscatura si o sa iti curga un pic sange atunci cand de intampla. Dar la 13 ani de ce asa graba?
60% din barbati traiesc toata viata cu frenul intact, fara nici o problema, desi sunt activi sexual. De ce vrei tu sa iti rupi frenul?
Si daca iti rupi ata crezi ca o sa-ti mai creasca? pina la 18 ani o sa-ti creasca destul doar ca la tine este o problema, aceea ca ti-ai inceput viata sexuala prea devreme si ai surpriza sa ti se micsoreze penisul sau sa se opreasca din crestere. Pentru a nu se intampla asa ceva incepe sa-l mulgi precum vezi ca se mulge o vaca, fara misto, eu am fost invatat de un african chestia asta si am 24 de cm dar nu este o fericire pe capul meu
Ia uite ce probleme ai tu la 13 ani. Sa stii de la mine ca 16 cm e mult prea putin. Trebuia sa ai macar 20 la varsta asta.
13 ani....mamamia ce oameni sunt prin rominia. dacă ar fi numai tâmpiti ca tine ar fi venit sfarsitul de mult... ia cartea si invata ca esti prost si cu ată
Bv câtă dreptate ai iuly... băiatul mai bine ai pune mâna pe carte şi ai învăţa ..numai aşa poţi alunga păsărelele care le ai în cap
anonim_4396 întreabă: