| AndyChrisFlr a întrebat:

am 13
ani si da,... Simt nevoia sa am si eu o prietena...
Stiti voi baietii cum e (sunt deja la pubertate) la varsta asta...
Cum trebuie sa fac?
Fata de care imi place e baietoasa
E mai mare cu un an sad

6 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Pasul 1. Fii frumos.
pasul 2. Nu fi urat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea spera sa ai castig de cauza daca vei reusi sa te dai pe langa ea cu frumosul, s-o "perii" s-o "aburesti" poate poate reusesti. De regula fetele doresc sa aiba relatii cu baieti mult mai mari (ca varsta) chiar daca restul calitatilor le lipsesc cu desavarsire. Succes.

| R0R0 a răspuns:

Trebuie sa faci ceva ca sa fii cu ea.De pilda, o inviti in oras ca sa va cunoasteti mai bine.

| Mnup a răspuns:

E mai mare cu un an...crede-ma. Relatia nu va dura mult... Daca mai vrei sfaturi da-mi facebook-ul tau.

| AndyChrisFlr explică:

Andrey firoiu

| Ella666111 a răspuns:

Buna Andy....sa sti ca si eu am o fire mai baietoasa(sau mai degraba mai copilaroasa...)
Daca seamana cu mine nu ii intra oricine la suflet.....bine nu spun ca nu mi-a placut niciodata de un baiat(dar nu vreau sa am pe cineva pe cap... vreau sa am libertatea sa ies cu cine vreau in oras sa vorbes cu cine vreau...etc )
Uni au spus sa o scoti in oras....mai bine nu....prima data cand am "iesit "in oras cu un baiat ne-am dat pe trambulina pana a venit mancare (bine sa nu crezi ca a fost o intalnire....ne plictiseam dupa un concurs