| NewHope a întrebat:

Am 13 ani si sunt baiat. Imi place de o fata de ceva timp si i-am spus si ei asta pe mess...suntem la aceeasi scoala doar ca in clase diferite.Cand i-am spus ca imi place de ea, ea spunandu-mi ca nu demult s-a certat cu prietenul ei, si are mintea tulburata. De atunci vorbim in continuu relatia de prietenie merge struna ca si cum am fi intr-o relatie...

Intrebarea mea este ce sa fac in contiunuare? Sa continui cu vorbitul si sa o intreb? Daca da cand? Astept raspunsuri!

FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
| NoLiesJustLove a răspuns:

Da stii cum se zice daca nu risti nu castigihappynu ai nimic de pierdut intreab-o pur si simpul daca zice ca nu vrea ok ramaneti prieteni in continuare la fel de buni ca acum.succeshappy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Un viitor barbat trebuie sa-i faca declaratii de dragoste fetei in direct, nu ascuns in spatele calculatorului. Asadar, treci la actiune!

Intreab-o daca vrea sa inceapa o noua relatie cu tine. spune-i ca nu va v-a afecta prietenia, si ca orive se v-a intampla ve-ti ramane prieteni in contiunare.succes

| NewHope explică (pentru NoLiesJustLove):

Mi-e frica sa o intreb daca vrea sa aiba o relatie cu mine fiindca riscul este mare fiindca daca raspunsul nu este cel pe care il astept s-a dus si prietenia... dupa cum am scris mai sus mi-a spus ca e tulburata dupa relatie precedenta...dar in schimb vorbim foarte frumos zic eu pentru niste prieteni happy multumesc de raspuns!

Mersihappy sa ma tii la curent sa imi spui ce faci.te pup!

Mersihappy sa imi zici si mie ce rezolvi.mult succeshappy te pup!