La inaltimea ta un penis mai lung poate fi un semn al cresterii accelerate. La 16 ani esti destul de inalt.
Sa ai erectie aproape tot timpul nu e normal, se cheama priapism
"Priapismul este o afecțiune medicală posibil dureroasă, în care penisul erect sau clitorisul[1] nu se întorc la starea flască, în ciuda absenței stimulării atât fizice, cât și psihologice, în termen de patru ore.
Această erecție anormală, persistentă și dureroasă a penisului este involuntară și nu are nici o legătură cu stimularea sexuală și nici nu dispare după ejaculare."
Cred ca e relativ normal sa te exciti cand vezi o fata draguta. Sa ti se scoale de fiecare data insa? Nu prea e chiar normal, in public mai ales ar trebui creierul sa aplice o anumita doza de inhibare care sa impiedice penisul sa devina foarte rigid chiar daca exista un anumit grad de excitare.
Conteaza cel mai mult ca esti tanar si ca iti place ce este frumos.(Ma indoiesc ca, daca vezi o fata cu fusta neagra pana in pamant si cu o broboada pe cap, sa mai ai ceva surprize!)
De ce sa ma laud. Nu vreau sa prind nimic am pus intrebarea asta deoarece mi se parea putin anormal.
Pentru varsta ta, esti cam inaltut si cam slabut. Scula o ai direct proportional cu inaltimea. In ceeace priveste faptul ca ai erectie mai tot timpul, cred ca iti este gandul mai mereu la sex. La varsta ta este normal sa ti se scoale, atunci cand vezi o fata frumoasa. Daca acum nu se scoala, atunci cand ai vrea?
1. Problema e ca excitatia se produce prin migratia sangelui in organ, iar tu la 86 kg esti slab rausi ramai fara sange la creier. Deci tine minte pentru toata viata, NICIODATA nu vor functiona bine amandoua in acelasi timp : ori creierul, ori organul!
2. daca te exciti doar la vederea cuiva e clar ca suferi de ejaculare precoce si degeaba te lauzi cu 19 cm de puta daca va fi bleaga dupa 2 minute de activitate.
Nu este normal sa ai aproape tot timpul o erectie. Daca ai avea colega de banca o bunaciune, oare ce ai face?
anonim_4396 întreabă:
pcsisoft întreabă: