Ești culmea... singura metodă este operația.
Un penis nu e perfect, unii pot să îl aibe curbat la stânga alții la dreapta și așa mai departe. Nu te impiedică cu nimic să faci sex.
Dar de curiozitate partenera ce vârstă are?
Presupun ca esti dreptaci
Serios acum, nu are nimic dar daca ai semiluna poate fi mai greu
Si...cu ce te-ar deranja pe tine asta?
Stai linistit ca nu e nimic grav cand o vei penetra se va indrepta el la loc ca doar nu a ramas in stanga intepenit ) de tot sa nu poti sa il misti deci nu iti fa griji ca nu e nimic rau.
Asemenea intrebari au mai fost puse, si mereu redactia TPU mi-a sters raspunsul ca fiind irelevant, chiar daca raspunsul era corect, cel putin la nivelul intrebarii puse... Cu riscul de rigoare, raspunsul este urmatorul: tu, ca si multi alti adolescenti, ai creierul concentrat in partea dreapta, nimic anormal. Pentru a nu-ti pierde echilibrul mecanic, ( vezi manualul de fizica din clasa a IX-a), penisul, fiind singurul tau organ prevazut cu functia de gandire, se curbeaza automat spre partea opusa, adica spre stanga. Simplu, concret si adevarat. Altfel, ai merge in zig-zag, ca si un betiv.
Daca e virgina, cu siguranta o sa va faultati amandoi . Daca are experienta stie singura unde sa si o bage ))Asta cu indreptatul e tare.O pui in ghips, o ti in atele. Glumesc desigur, dar ai grija daca incepe sa ti se indrepte spre cur, atunci e bai.
Si eu am penisul curbat spre stanga si este foarte posibila penetrarea iti spun sigur.Succes
Cu ciocanul Ti-l scoli apoi il pui pe masa, si dai cu ciocanu pana se indreapta )
Eu zic să mai stai, mai ales dacă e virgină. Nu e sănătos așa devreme să faci sex!
Schimba mana cu care faci laba, faci exces si te mai miri ca e curbat, poarta boxeri si laso in jos poate cu timpu se indreapta