| NoJams01 a întrebat:

Am 16 ani si sunt fata. Mai mereu cand incep sa port o conversatie cu un baiat, acesta se indragosteste de mine si nu inteleg de ce. Nu e vorba de 2 sau 3 baieti, ci de mai multi iar eu vreau doar sa fim prieteni si ii resping. Stiti cumva de ce se indragostesc de mine? Nici cea mai frumoasa fata nu sunt ca sa spuneti ca se indragostesc de caracterul meu fizic

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biata de tinerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu iti dai seama? "se indragostesc de caracterul meu fizic"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil se gandea deja ca va primi raspunsuri de genul:"Datorita caracterului tau"si a incurcat termenii))

| siriusblack98 a răspuns:

Doamne cat narcisism si grandomanie pe tine! Mai poate oi fi tu vreo speciala.Promit ca ma voi abtine sa nu ma indragostesc si eu de tine dupa ce postez raspunsul asta.

| mentholinks a răspuns:

Nu se indragostesc de tine. Ei vor de fapt doar sa si-o puna cu tine si de aceea zic ca se indragostesc. Trebuia sa stii chestiile astea pana acum.

| Drimmero a răspuns:

Femeia fatala... ce sa mai!

| RAY a răspuns:

Vor sa te aiba si ei

| theillusoryman a răspuns:

Hai încearcă si cu mine să vedem dacă mă îndrăgostesc.

| Emma30555 a răspuns:

Nu ttebuie sa-i crezi pe toti. Vorbele sunt doar vorbe

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca-i doar in capousorul tau "indragosteala baietilor de tine", odata ce te arati ca esti disponibila, toti incearca sa te cucereasca pentru sex, nu-ti imagina tu ca stau la rand sa se indragosteasca de tine.
Incearca sa arati ca etsi mai putin accesibila, ca sa nu te mai vada totti baietii ca pe una dornica sa se intinda cu primul venit, ca volubilitatea asta a ta, este prost inteleasa, mai ales cand conversatia este initiata de o fata.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Din conversatiile pe care le ai cu ei, ajungi la sufletul lor si vor o relatie cu tine. Este bine ca nu te atasezi de primul, al doilea..., dar odata si odata trebuie sa faci alegerea si sa te atasezi si tu de unul cu care sa ai o relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi si tu bãieti mai indisponibili, prima datã e bine sã ii refuzi dar vezi pe aceia care nu te mai bagã asa mult in seamã, si atunci " te indrãgostesti" tu laughing asa functioneazã relatiile.

| ychigo a răspuns:

Ai tu ceva aparte!

| NoJams01 explică (pentru ychigo):

Poate. Nu ştiu laughing

| NoJams01 explică (pentru theillusoryman):

Haha ce ar fi să nu laughing)

| NoJams01 explică (pentru anonim_4396):

Am spus că nu ar avea de ce să se îndrăgostească de caracterul meu fizic pentru că nu arăt cine ştie ce

| theillusoryman a răspuns (pentru NoJams01):

Ar fi o idee bună să nu.

| ychigo a răspuns (pentru NoJams01):

Se cunoaste de la distanta!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

V-o luați grav de la OSTERSUNDS În Europa. Cred că și FC Steaua lui Becali v-ar pune probleme.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Asta ar fi una dintre glume!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Arsenal ar fi una dintre glume.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Atat de mari suntem, chiar si atunci cand traversam momente slabe, incepem sa deranjam.