| qieiqpalz a întrebat:

Am 17 ani si sunt virgin inca nu am mai avut nici o iubita in viata reala sa zic am avut doar pe internet si ma pricep cat de cat la relatii dar am si eu niste intrebari :
Ce sa fac daca nu stiu sa sarut?
Doare cand te dezvirginezi?
Mie imi place de o fata dar ea ma vrea doar ca prieten(friendzone) ce sa fac? oare ii frica ca daca vom fi la un moment dat ne despartim si ma va pierde?

4 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Daca te vrea doar ca prieten inseamna ca nu simte niciun fel de atractie fizica pentru tine. Deci n-ai nicio sansa sa o saruti sau sa o bagi in pat.

| Pool77 a răspuns:

Wooow, te pricepi la relatii si nu stii ce e ala friendzone?
Te pricepi la relatii si n-ai avut inca una?
Ba ce smardoi esti sa-mi bag picioru'...
Daca esti in friendzone, inseamna ca ai fost refuzat mai delicat si ca n-ai nici o sansa la ea, dar esti bun in cazul in care n-are pe altcineva si daca are, esti bun sa-i asculti dramele si problemele relatiei.
Iesi cat mai repede din friendzone, e toxic si nu te ajuta cu absolut nimic.
O sa inveti sa saruti, toti am invatat, nimeni nu s-a nascut cu arta sarutului in sange.
Daca esti timid si totusi ti-e frica ca o dai in bara, bea putina tarie si prinzi tupeu, o sa vezi ca o sa mearga si daca o dai in bara ai o scuza ca ai fost un pic ametit.
La baieti nu doare deloc, dezvirginatul e mai mult un fel de a spune ca n-ai footot pana acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum poti sa afirmi ca te pricepi cat de cat la relatii, cand tu de fapt nu te pricepi deloc?
Daca nici macar nu stii sa saruti si mai esti si virgin, la ce te pricepi? Ca masturbarea nu face parte din "relatii", pentru ca tu si organul tau, sunteti una si aceeasi persoana.

Cat priveste faptul ca tu placi o fata, dar ea nu te vrea decat ca prieten, este foarte clar, fata nu place ca iubit si nu te vrea ca iubit, dar probabil i-a fost jena sa-ti spuna adevarul in fata, si ti-a spus ca te vrae doar de prieten.
Nu-i este frica ca va veti desparti al un moment dat, pur si simplu nu te vrea de iubit, pentru ca nu are sentimente pentru tine, dar ii este rusine sa-ti spuna asta, de aceea te-a acceptat doar de prieten.
Nu mai inventa scenarii acolo unde nu sunt!
Prieten poti sa fii si cu vecinii, dar asta nu implica sentimente!
Cauta-ti o fata care sa te placa si sa aiba sentimente pentru tine, ca asta nu te vrea de iubit!

| qieiqpalz explică (pentru Violleta2022):

Cand am zis ca ma pricep cat de cat nu ma refeream ca sunt expert sau nu stiu ce credeti voi, ma refer ca nu cred orice prostie si imi dau seama daca ma inseala si am zis ca am avut relatii pe internet! nu in real de.aia nu stiu sa sarut eu ma refeream ce sa fac sa ies din friendzone...