anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani, sunt baiat si am o mica problema, iubita mea vrea sa facem sex, faza e ca daca trag pielea penisului meu cand nu e in erectie pot sa o trag mai jos de cap insa cand am o erectie efectiv daca vreau sa o trag nu pot din cauza atei fiindca incepe sa ma doara, pot sa o trag sub capul penisului dar se aduna pielea acolo si revine inapoi peste cap, tin sa mentionez ca am observat ca se albeste ata care da sa se rupa, acum unii zic ca nu trebuie sa se rupa altii zic ca da, ce am de facut?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pune-o pe ea sa-ti traga pielea. Daca tot vrea sex. Da-i bataie, ca nu se intampla nimic. De unde drk aveti obsesia asta cu fimoza, ca nu esti singurul. Inainte f***ea lumea si in urzici si nu se vaita nimeni de asa ceva.

| Emilian65 a răspuns:

Nu insista sa rupi ata de care vorbesti. Ata se rupe numai la penisul care are o afectiune medicala. In rest ea ramane intacta toata viata.

| mihai69 a răspuns:

Ai de făcut sex. Din descriere, pistonul tău este perfect funcțional și normal d.p.d.v. anatomic.
Nu te mai lua după ce vezi în filmele XXX de pe net (sau TV).

| Xpressurself a răspuns:

Se rupe cu timpul, nu toata dintr-o data. Nu ai de ce sa iti faci griji, intra incet si misca-te lent. Cu timpul se va rupe. Acel frau sau ata se va rupe cu siguranta si este normal sa fie asa. Ca te doare putin asta e, ia-o mai usor. Cei care se masturbeaza si-au rupt-o singuri si au uitat de asta. Tu esti mai castigat daca ai o iubita.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru darrio2007):

laughingCe mișto

| darrio2007 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Păi nu!