Esti exact ca mine numai ca eu sunt fata, si sunt si eu in clasa a-10a ma aflu in aceias situatie,nu am incredere in mine si chesti din astea,dar am realizat ca nu trebuie sa fiu asa fiecare are dreptul la propria opinie iar cand vine vorba de fete iti spun sigur sa nu iti faci griji aceasta e varsta in care fetele si baiati se uita doar la aspectul fizic,la nivelul de popularitate etc dar gandeste logic pana la urma daca vrei sa ai o relatie stabila nu conteaza toate astea importanta e increderea si respectul,intelegerea! Nu te ingrijora daca nu ti-ai gasit fata potrivita,inseamna ca D-zeu a pregatit ceva mai bun pentru tine care astepata sa te intalneasca,nici eu nu am prea multi prieteni pastrez apropiati cativa in care am incredere si restul la distanta si crede-ma e mai bine asa,pana la urma nu prieteni sunt pe primul loc ci familia.Tu nu esti diferit de ceilalti,esti singurul care se vede asa si daca tu crezi asta atunci si alti o sa creada la fel nu iti face o parere gresita despre tine, sa socializezi e usor daca te gandesti ca persoanele de fata nu au nimic mai special decat tine, fi optimist cu asta o sa realizezi multe in viata si asta e o faza a adolescentei care o sa treaca repede dupa o sa vina probleme cu adevarat reale si trebuie sa fi pregatit sa le faci fata! Nu te gandi acum la o prietena ai timp pentru asta, plus ca relatia intr-un final se termina, si o sa suferi. Succes :*
Primesc fundita
Ce bine ca sunteti mai multi prieteni in aceeasi situatie, asta inseamna ca va puteti ajuta reciproc. Doar cu o conditie, sa nu va fie frica sa vorbiti cu fetele in general, ci doar atunci cand sunteti implicati sentimental. Asa, fiecare poate sa faca pe "petitorul" pentru celalalt, cu o chestie de genul: "salut, cum te cheama, Roxana, ce nume frumos, uite prietenul meu ar vrea sa vorbeasca cu tine, dar este tare timid, cand trebuie sa vorbeasca cu o fata frumoasa se inchide in carapace ca o testoasa, trebuie sa-i smulgi cuvintele cu un cleste".
Bine, asta este doar introducerea, ce se mai intampla pe urma variaza de la caz la caz.
Nu o sa faci nimic in viata daca esti timid.
Incearca sa fi curajos sa-i ceri prietenia.
Pa, pa.
Daca nu pui laba pe niciuna va fi cineva care va pune laba pe tine acum e devreme sa te implici.
Nu va inteleg pe voi cu iubitele la 17 ani. altii isi gasesc la 25-26 nu va inteleg
Și eu sunt exact la fel, practic din aceași zii a anului trecut până acum m-am schimbat enorm, îmi imaginez că sunt cel mai perfect și crede-mă, funcționează. + că acele persoane cu care sunt în clasă sunt vai și amar de capul lor, îmi imaginez că ei sunt inferiori față de mine. Totul se rezolvă o dată și o dată. Good Luck!
Functioneza daca gandesti pozitiv, daca o gandire negativa ți se pare ca nimic nu merge bine!
-stii ca la asta m-am gandit cand a spus: ''Esti exact ca mine numai ca eu sunt fata'' apreciez asta chiar e povitivism, stii la mine in minte totul se intampla cum nu se poate mai rau ( cea mai nefasta situatie imi apare in minte de exemplu cand trebuie sa cunosc oameni noi ma gandesc ca o sa rada de mine), si apoi zic ''hai ma ca esti absurd ca nu e asa rau'' insa nu cred asta in profunzime ci e doar asa o amagire de suprafata, anxietatea ramane
Mutubal întreabă: