Trecand deja doi ani, se presupune ca unul dintre voi sau amandoi aveti o problema de reproducere. In mod normal, toate cupplurile care folosesc aceasta metoda obtin o sarcina in 2 ani (poate o sa reusiti si voi in lunile urmatoare, pana la urma nu este batut in cuie).
Cat despre boli, atata timp cat v-ati facut analizele si stiti sigur ca nici unul nu are HIV, hepatita B, C, lues (luate din maternitate, dintr-o transfuzie, de la stomatolog, din timpul unei operatii, de pe instrumente de manichiura, frizerie, tatuaj), nu puteti sa va transmiteti nimic grav. E posibil insa, in timp, ca unul sa faca o infectie cu candida din cauza unui abuz de antibiotice si atunci o va transmite celuilalt, sau o infectie bacteriana (determinata de o constipatie sau de o neglijare a igienei), infectie care se va transmite de asemenea (fie veti avea simptome, fie o va decsoperi ginecologul la care merge regulat partenera ta si va veti trata amandoi)
Amândoi suntem sănătoși, mi se pare puțin probabil să avem probleme de reproducere dar nu voi ezita să merg la un control. Mulțumesc pentru răspuns și pentru explicația legată de boli.
Daca tu sau ea aveati vreo boala o aveati de mult timp, nu mereu cand faci sex ramane ea gravida doar la ovulatie
Manca usturoi mai mult ca ajuta asta e un fapt stiintific si pozitia misionar, cica raman gravide mai repede daca au orgasm, tu vrei copii man?
E greu sa stii acum daca aveti sau nu probleme. Poate doar ati avut noroc si veti obtine sarcina in scurt timp. Cat despre faptul ca amandoi sunteti acum sanatosi, nu are multa semnificatie. E suficient ca unul dintre voi, mai ales tu, sa fi avut oreion la pubertate...
In tot timpul asta nu te.ai scapat in ea sau aveti probleme unul dintre voi.
Am specificat faptul că nu m-am scăpat. Nu am probleme cu ejacularea preeroce și sunt foarte atent.
beausingurlamasamea întreabă: