1. Bravo, dar nu e nevoie să te lauzi aici cu asta.
2. NU mai sunteți niciunul virgin din clipa aceea!
3. Da, se poate. Mai ales dacă ai ejaculat ceva mai devreme.
4. OK, am notat.
5. și... care e întrebarea?!?
Nu mai sunteţi virgini niciunl dintre voi, chiar dacă l-ai introdus "doar puţin". Pericolul unei sarcini nu este mare, deoarece bănuiesc că de la ultima ejaculare de dinainte de scurta penetrare, ai urinat, şi au murit astfel spermatozoizii rămaşi pe acolo.
Ntrebarea este: ea poate să rămână gravidă? Țin să menționez că are ciclul neregulat și vine o dată la câteva luni? Am uitat să zic și lucrurile astea
Fiindca ciclul menstrual este neregulat si de obicei foarte lung, posibilitatea de a se putea forma o sarcina in a 11-12 zi a ciclului bineinteles ca exista. INTOTDEAUNA trebuie precizata PRIMA ZI A MENSTRUATIEI si nu data TERMINARII fiindca nimeni NU poate sti/cunoaste cate zile a tinut MENSTRUATIA (si nu CICLUL MENSTRUAL) astfel ca in cazul in care menstruatia a tinut probabil? 4-5 zile reiese ca CICLUL MENSTRUAL a inceput probabil? in data de 11-12 Iulie si contactul sexual a avut loc de asemenea tot probabil? in data de 23 Iulie, s-ar putea ca sexul sa fie in perioada fertila dar la fel de bine cu mult inainte de a avea loc ovulatia. Bineinteles ca exista posibilitatea ca lichidul tau preejaculator sa contina spermatozoizi din cauza faptului ca ai fost surescitat si in asemenea situatii este posibil sa scapi in mod involuntar si cateva picaturi de sperma inainte de producerea efectiva a ejacularii. Insa avand in vedere faptul ca de obicei ciclurile menstruale sunt foarte lungi dupa cum reiese di aceasta afirmatie : "" Țin să menționez că are ciclul neregulat și vine o dată la câteva luni?"" rezulta ca si in acest caz este foarte posibil ca ovulatia sa se produca dupa mai mult de 1-2 luni de la data inceperii menstruatiei si sa NU existe posibilitatea de a se forma/naste o sarcina. In cazul femeilor al caror ciclul menstrual este neregulat, sexul in mod obligatoriu trebuiesa fie intotdeauna protejat fiindca doar asa se poate evita formarea unei sarcini nedorite. Multa sanatate!
De putut, poate. Vă cam jucați cu focul... e foarte greu de precizat care sunt șansele pentru acest „incident", dar e bine pe viitor să folosiți cel puțin o metodă de protecție.
Oricum, nu e cazul să intri în panică - deși e posibil, totuși nu prea aș acorda probabilității de formare a unei sarcini o valoare mai mare de unu la... hai să zicem 300000. Sau chiar mai mult (adică și mai puțin probabil).
Mutubal întreabă: