| Serban_Albu_1994 a întrebat:

Am cazut intr-o depresie groaznica,simt ca nu mai sunt bun de nimic, nu mai dorm, nu am pofta de amncare, nimic, intr-un cuvant sunt exasperat! Iubesc enorm de mult o fata, dar cu care am dat-o in bara, in sensul ca eu m-am comportat cu ea ca un obsedat (le-am facut capul mare la colegi sa imi puna o pila, i-am vorbnit urat, am jignit-o, am urmarit-o samd). Ma gandesc ca din aceasta cauza, tipa nu ma vrea deloc, probabil ca nici la inceput nu ma placea, dar asta a pus capac. Primesc mesaje de la un coleg de-al ei, mai mic cu un an decat ea sa o las in pace, ma ameninta, ca daca nu ma place sa o las balta, dar eu nu vreau sa o las balta. Va rog, mai sunt altii care au fost refuzati de nenumarate ori dar tot au cucerit fata dorita, chiar si dupa eforturi seculare? Nu pot sa cred chiar nu ati fost indragostiti? Va rog nu mai veniti cu porcarii gen:las-o, dragoste cu sila nu se poate si altele. Daca imi veniti cu din astea reformulez intrebarea: Ce face un baiat sa cucereasca o fata? Si va rog intelegeti un lucru: Cand vreau sa insist, nu ma refer la faptul ca ma duc sa ii "toc" creierii, categoric nu, vreau sa ma comport astfel incat ea sa se mai gandeasca la alegerile ei, si sa fac asta fara ca ea sa stie. Am si avantajul ca nu ma cunoaste si cand stau pe langa ea sa zica:"M-am cam inselat in privinta ta! Asta vreau sa obtin, pricepeti, nu o oblig cu nimic, nu o fortez, vreau doar sa o atrag, cum as putea face asta?

13 răspunsuri:
| Gabriela_Maria_1995 a răspuns:

Încearcă sa o iei de la capăt. Poarta-te frumos cu ea și fai mici cadouri cu semnificație mare pentru tine ca ea sa înțeleagă prețuirea ta fata de ea și sa-ți dea o șansă. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| RAY a răspuns:

Daca un om nu te place la fizic nu ai ce face, fata nu te place asta e, fetele nu sunt pesti nu se agata, fetelor le plac baieti frumosi ca si noua fetele frumoase, tu esti obsedat de ea, asta nu-i iubire e imaturitate, clasicul mascul beta il reprezinti

| Serban_Albu_1994 explică (pentru RAY):

Am zis ca vereau sa o fac sa ma placa pentru altceva, da l pe pustuiu de fizic!

| RAY a răspuns (pentru Serban_Albu_1994):

Unde nu-i atractie fizica nu e nimic

| Serban_Albu_1994 explică (pentru RAY):

Ma rog, nu stiu daca fizicul e motivul, l a cum m am purtat e posibil orice!

| Violleta2022 a răspuns:

Cand esti refuzat, nu mai incerci sa o cuceresti, te resemnezi si incerci la alta.
Cu cat insisti cu atat o sperii si o pui pe fuga, iar daca nu te potolesti, risti sa puna politia pe urmele tale.
Ca sa cuceresti o fata, trebuie sa te comporti total de cum te-ai coportat cu asta, adica delicat, bland, vorbind frumos, fara amenintari, fara constrangeri, fara obsesii. O floare este intotdeauna binevenita si bine primita si sensibilizeaza intotdeauna o femeie.

| Serban_Albu_1994 explică (pentru Violleta2022):

Stiu,dar daca o sa accepte sa o iau de la 0 cu ea, la inceput ca prieteni, pe urma cand va vedea ca nu sunt asa cum m a perceput ea, as avea o sansa, nu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Serban_Albu_1994):

O fata/femeie speriata, nu va accepta niciodata sa o ia de la capat cu un barbat care a adus-o in starea aceea.
Trebuie sa intelegi ca nu mai exista o "alta sansa" cu ea!

M agandesc ca timpul ar putea sterge aceste,, sechele" si tot cu timpul ea va vedea ca nu sunt asa.

Nu, asa ceva nu poti uita sau ierta mai ales daca ea nu a avut niciodata sentimente pentru tine. Daca era dragoste inainte intre voi, da, puteai spera ca te iarta, dar daca nu ti-a fost niciodata iubita, sa inceapa o relatie cu un barbat care a jignit-o si brutalizat-o, ma indoiesc ca se va intampla vreodata.

Sa nu exageram, ca nu o sun la ore tarzii din noapte, nu o amenint, nu o bat(nu am pus un deget pe ea), deci nu e chiar asa.Nu cre dca e de neiertat ce am facut eu.II voi explica frumos cum stau lucrurile, in speranta ca va intelege, tipa e foarte sufletista si iertatoare

Chiar te rog sa mergi sa-i explici si sa ne spui si noua daca te-a iertat si este dispusa sa uite si sa fie cu tine. Sa te intorci te rog sa ne spui si noua cum a decurs intrevederea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie decat sa te porti ca un om matur. Te duci la ea si ii explici, cu punct si virgula, tot ce s-a intamplat. Ii spui ca te-ai indragostit de ea si ca te-ai purtat ca un cretin pentru ca nu ai stiut ce trebuie sa faci. Ca acum realizezi ca ai fost un prost si ca vrei sa-ti ceri scuze pentru tot ce i-ai facut, inclusiv pentru faptul ca purtarea ta imatura a facut-o sa se simta prost fata de cunoscuti. Ii spui ca iti pare rau, ca nu voiai decat o sansa si nimic mai mult si ca intelegi ca prin purtarea ta sansele ca asta sa se intample au scazut dramatic.

Inchei lasand-o pe ea sa decida natura relatiei voastre, ii spui ca daca intr-adevar nu mai doreste sa o deranjezi niciodata, ii vei respecta decizia. Poate ai noroc si "sinceritatea" ta o va impresiona. Cand ii spui toate astea priveste-o in ochi, foloseste un limbaj articulat si fii si tu putin trist, pentru imagine artistica.

Daca nu va functiona, poti oricand sa o rapesti. Ca gipsy kings!