Ii spui la fel cum ne-ai spus si noua. Daca insa iti este tare rusine, o pui sa citeasca randurile tale de pe TPU.
E normal sa se intmple asta.De regula cei mai buni prieteni ajung iubiti dar daca exista atractie de ambele parti. Intelege ca fetele daca te vad ca pe un prieten e destul de greu sa te vada ca si pe un iubit chiar daca se inteleg cu tine prefect.Intra tare in ea si spune-i ca o placi. Daca incepe ca ea te vede ca pe un prieten dai replica asta :Imi pare rau dar m-am indrgostit de tine asa ca eu nu te mai pot vedea ca pe o prietena. daca cel putin simti ceva pentru mine da-mi o sansa.Importat e sa o faci sa se gandesca la ce i-ai spus.Si nu te lasa inmuiat ca vai esti cel mai bun prieten pentru ca pana a urma e nasol sa stai cu fata pe care o placi asa ca prieten sa sa nu poti sa o saruti sau sa o vezi ca e cu altu cand tu poate in interior esti indrgostit de ea maxim.mai bine sa nu mai vb cu ea deloc decat sa stiu ca e prietena mea si nu poate sa fie iubita mea.Mia bine asa crede-ma.Important e pentru tine sa o sensiblizezi ca sa isi dea seama ce inseamna ea pentru tine si tu pentru ea. Daca o faci se se emotioneze folosind cuvinte care sa ii ajunga la inima va accepta sa fie cu tine. Totu e sa mizezi totu si sa accepti sa peirzi daca nu poti fi cu ea.Dar nu prieteni pentru ca deja nu se mai poate vb de asa ceva.
Pff.iubire? Sa fim seriosi...probabil ca o placi. Te sfatuiesc sa nu-ti faci iluzii, probabil ea te crede un prieten si nimic mai mult, risti s-o pierzi de tot daca continui sa crezi c-o iubesti. Incearca sa-ti dai seama daca simte si ea ceva pentru tine, si foarte usor, relatia voastra de prietenie se poate transforma intr-una de dragoste. Succes