Interesul ei/lor este direct proporțional cu atenția pe care le-o acorzi. Cu cât trece mai mult timp cu atât o să-și piardă interesul pentru tine
Scrie-le acolo un mesaj că nu te doare mâna
Tu discutai cu 2 studente în același timp?
Ele discutau în același timp cu vreo 50 ca tine.
Sunteți 2 frustrați.
Sincer mă doare-n *** daca au mai vorbit cu 50.
N-aveam de gand s-o iau de nevasta.
Poate a vorbit cu 50 dar nu și-a dat datele de contact la 50.
Cum și eu am vorbit în continuare cu alte fete de pe aplicația aia, logic.
La orice întrebare apar 2 ca voi. Aia e, orice pădure are uscăciunile ei...
E uite de asta trebuie sa faci lucrurile de genul la prezentul lor. Daca totusi vrei sa faci ceva, baga putina vrajeala. Ti-ai schimbat cartela din telefon sau ti-ai resetat telefonul si au ramas niste numere nesalvate. Unul din ele fiind numarul ei. Si poti sa zici o din aia la modul " Salut, cine esti? Mi-am resetat telefonul si am unele numere nesalvate". Probabil o sa-ti răspundă ceva gen " Maria...tu cine ești?" Si mai zici o din aia ca esti Bogdan, te faci ca ploua pana zici o din aia la modul " ne am uitat inseamna, haide sa ne cunoastem iar doar nu ai numarul degeaba" Daca fata cumva nu are iubit si e interesata, mare diferenta dintre ea si oricare fata nu e. Sa ii zici ca ai numarul ei de 3 ani e penibil. Asa e cel mai lejer si poto sa te si imprietenesti cu ea daca e disponibilă.
Plus ca asa ii starnesti si ei interesul. Oare cine e? Nu se gandeste ea ca esti tipul de pe omegle de acum e 3 ani. Si cum nici unul nu va stiti, ai si un pic de mister, cu putin caracter si interes din partea ei s-a rezolvat tot.
A stai ma tata ca e vorba de 3 zile nu 3 ani. Ma sincer tot ar merge. Dar vezi ca mare magie ca nu i-ai scris 3 zile oricum nu e. Era mai aiurea daca ii scriai din prima.
Daca vroia ceva cu tine te cauta asa a fost doar de plictiseala nu pierde timpul degeaba