Sall,frate incearca sa ii explici cat se poate de finut ca nu simti nimic pentru ea, nu trebuie izbucnesti la ea, pana la urma va intelege!
Trageio si dupa zii ca a terminat misiunea si este libera sa plece. se poate duce linistita acasa
Pai nu stiu combinate si u cu alta si poate nu sa te mai urmareasca
Eu cred ca nimeni nu e urat/urata nu te uita la ce vezi la exterior uitate la ce e in interior
Si chiar dac nu vrei fa-o sa nu te mai placa fi badaran, nesimptit, nep[oliticos...sti tu ce vreau sa zic sua fa-o sa ii placa de altcineva
Explica-i frumos ca nu o placi si ca asta nu se va schimba indiferent ce ar face, prin urmare sa nu te mai urmărească, sa-si vadă de treaba ei.
Daca nu înțelege, ceea ce poate sa se întâmple atunci va trebui sa o ignori ca nu ai ce sa faci pana la urma se va plictisi si isi va vedea de viața ei!
Bravo frate imi place raspunsul tau..partea cu nesimtit, badaran e ok dar sa stii ca exista si fete urate si vorbesc de aspectul fizic nu de cel interior!
E adevarat ca exista ce ai specificat mai sus dar eu unu nu le bag in seam pe acele fete
Nu e ok sa iesi in oras de mana cu o mumie invelita in hartie igienica...deci trebuie sa fie cat de cat draguta sa nu iti fie rusine. si idem pentru fete
Pai eu ce spuneam mane?! nu tot asa?! ca exista fete urate in exterior
Mersi de toate sfaturile, o sa incerc...dar deocamdata nu stiu la cine sa dau funda