| ichbindiekunst a întrebat:

Salut TPU, am de povestit ceva si as vrea sa primesc cateva sfaturi. Eu (barbat, 31 de ani) si prietenul meu cel mai bun (barbat, 30 de ani) ne cunoastem de aproximativ 15 ani, din clasa a 9a la liceu. De atunci, suntem inseparabili, chiar ne-am facut amandoi o formație impreuna in care amandoi cantam la chitara si voce. Țin sa specific ca nu am vorbit mai niciodata despre orientarea noastra sexuala, si niciunul dintre noi nu a avut vreo relație pana in prezent, eu având multe probleme psihice (sunt mai ok acum) si alte chestii mai importante despre care sa ma ingrijorez, iar prietenul meu s-a axat pe cariera noastra in muzica si sanatatea mea psihica. A existat inca de prin 2014 un fel de tensiune ciudata intre noi, de multe ori ne tot uitam unii la altii in timp ce repetam, si el a scris la un moment dat o melodie cu versuri care erau evident despre mine, dar nu am zis niciunul nimic, si ne-am continuat relația platonică. Recent, cum am mentionat mai devreme, ma simt mai ok psihic, si am inceput sa ma tot gandesc la el, si nu stiu ce sa fac. Vreau sa-i spun cum ma simt, dar ultima chestie pe care as vrea sa o fac e sa stric o prietenie de 15 ani. Nu lasati faptul ca suntem amandoi bărbați sa va impiedice din a-mi da un raspuns relativ ok. Cer si ofer seriozitate, dau funda, mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| AlexSM86 a răspuns:

De ce nu abordezi lucrurile treptat? In prima faza, poti sa ai o discutie cu el, sa i te confesezi, sa ii povestesti despre orientarea ta. Urmareste-i reactiile si lasa-l un timp sa digere informatia. Asteapta apoi sa vina el catre tine, sa se deschida. In orice directie s-ar indrepta lucrurile, ar trebui sa curga natural din punctul asta.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles, sunteti amandoi impotenti, pana la urma?
Am inteles ca tu ai probleme psihice, dar el ce are?

| ichbindiekunst explică (pentru Violleta2022):

El nu are nimic, de-aia mi se pare dubios ca nu a avut nicio relatie in atata timp, mi-e frica sa nu fie in aceeași situatie ca mine si sa nu zica niciunul dintre noi nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor)) rolling on the floor)) rolling on the floor)) rolling on the floor))

Dacă iți face dedicați... rolling on the floor))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mai rămas loc de dubi? laughing) laughing) laughing) laughing)

| MarianWLF a răspuns:

Cred ca fiecare are problemele lui daca pana la 30 de ani nu ati avut nici o relatie, nu strica sa povestiti intre voi avand in vedere prietenia de lunga durata, poate ajungeti la un numitor comun