| fallfallfall a întrebat:

Am facut o mare gafa laughing. I-am dat un mesaj unei foste iubite, de pe nr mamei mele, in care ii ziceam ca imi e dor de ea. Ea, bineinteles ca a intrebat cine e, i-am spus ca nu conteaza si apoi m-a sunat. Inainte sa ma sune fosta, am raspuns la telefonul mamei si nu trebuia pentru ca era o persoana cu care mama nu voia sa vorbeasca. Cand a sunat fosta, ma certam cu mama si inloc sa dau respinge apel cum voiam, am raspuns si cred ca a auzit tot. Acum ma simt prost laughing. Vreau doar sa stiu daca ar trebui sa fac ceva sau sa o las asa.

11 răspunsuri:
| Rizer a răspuns:

Las-o asa, nu o mai baga in seama! E mai bine asa! Nu trebuie sa-i dai ei indicatii!

| Chriistos a răspuns:

Spune-i ca faceai repetitii la o scena de teatru cu mama ta si voiai ca ea sa fie publicul.

| lolita24 a răspuns:

Pai. sun-o si spune-i ce simti (daca mai simti ceva). Spune-i ca pur si simplu nu ai avut curajul sa o suni si sa-i spui ca iti e dor de ea pentru ca nu stiai ce reactie o sa aiba. Sa recunoastem, asta e problema la toti baietii. Asta le place fetelor ( din punctul eu de vedere), sa le spui ce simti! Nu o lasa asa, daca o faci dai dovada de lasitate, ceea ce nu e un lucru tocmai bun la baieti. Arata-i ca esti un baiat finut, nu un cretin care nu se uita in trecut!

| fallfallfall explică (pentru lolita24):

Nu pot face asta. Eu simt ceva si stiu ca si ea. Eu m-am despartit de ea pentru ca am aflat niste lucruri despre dansa, nu sunt demonstrate toate (cele mai urate), dar unele da si tind sa cred ca si acelea mai urate sunt adevarate pentru ca sunt de la aceeasi sursa, bineinteles ca ea nu recunostea nimic si voia sa ne impacam. Cum sa o sun?! Nu o pot suna, o sa isi dea seama de cine e autorul gafei, asta daca nu si-a dat seama deja.

| lolita24 a răspuns (pentru fallfallfall):

Are id. sau... facebook? Vb eu cu ea happy

| AAMTeq a răspuns:

Mai bine las-o asa laughing O sa uite in cateva zile oh go on asa, daca faci ceva, gen sa o suni sa ii explici cine stie ce se mai intampla laughing

| fallfallfall explică (pentru AAMTeq):

Nu stiu insa daca si-a dat seama cine e laughing, din motivu asta nici nu imi trece prin cap sa o sun laughing)))))!

| AAMTeq a răspuns (pentru fallfallfall):

Exact! rolling on the floor Nu cred ca i-a trecut ei prin cap ca erai tocmai tu laughing Deci mai bine o lasi asa laughing

| fallfallfall explică (pentru AAMTeq):

Ar putea sa ii fi trecut prin cap cine era. Adica, i-am scris mesajul in STILUL MEU si m-am despartit de ea IERI. Presupun ca ma cunoaste...

| AAMTeq a răspuns (pentru fallfallfall):

Probabil thinking sau poate nu, nu ai de unde sa stii puppy dog eyes

| rubysSs a răspuns:

Roaga-te sa nu isi fi dat seama ca tu erai, las-o asa laughing