Las-o asa, nu o mai baga in seama! E mai bine asa! Nu trebuie sa-i dai ei indicatii!
Mai bine las-o asa O sa uite in cateva zile asa, daca faci ceva, gen sa o suni sa ii explici cine stie ce se mai intampla
Pai. sun-o si spune-i ce simti (daca mai simti ceva). Spune-i ca pur si simplu nu ai avut curajul sa o suni si sa-i spui ca iti e dor de ea pentru ca nu stiai ce reactie o sa aiba. Sa recunoastem, asta e problema la toti baietii. Asta le place fetelor ( din punctul eu de vedere), sa le spui ce simti! Nu o lasa asa, daca o faci dai dovada de lasitate, ceea ce nu e un lucru tocmai bun la baieti. Arata-i ca esti un baiat finut, nu un cretin care nu se uita in trecut!
Nu stiu insa daca si-a dat seama cine e , din motivu asta nici nu imi trece prin cap sa o sun )))))!
Nu pot face asta. Eu simt ceva si stiu ca si ea. Eu m-am despartit de ea pentru ca am aflat niste lucruri despre dansa, nu sunt demonstrate toate (cele mai urate), dar unele da si tind sa cred ca si acelea mai urate sunt adevarate pentru ca sunt de la aceeasi sursa, bineinteles ca ea nu recunostea nimic si voia sa ne impacam. Cum sa o sun?! Nu o pot suna, o sa isi dea seama de cine e autorul gafei, asta daca nu si-a dat seama deja.
Spune-i ca faceai repetitii la o scena de teatru cu mama ta si voiai ca ea sa fie publicul.
Exact! Nu cred ca i-a trecut ei prin cap ca erai tocmai tu Deci mai bine o lasi asa
Ar putea sa ii fi trecut prin cap cine era. Adica, i-am scris mesajul in STILUL MEU si m-am despartit de ea IERI. Presupun ca ma cunoaste...