| ZeroBLADE a întrebat:

Salut, TPU!

Am și eu o mică problemă în dragoste. Eu iubesc o fată. Această fată a fost împreună cu un alt băiat timp de câteva luni. În timpul în care ei au fost împreună, băiatul și-a bătut joc de ea, mă refer că a mințit-o de foarte multe ori, a înșelat-o o dată, a înjurat-o, a jignit-o, iar fata l-a iertat de multe multe multe ori. Acum, s-au despărțit, deoarece băiatul a înșelat-o a doua oară și a jignit-o și a înjurat-o pe fată. Ea îl iubește pe el, însă nu îl poate ierta pentru câte i-a făcut și știe și fapul că eu o iubesc, și că nu i-am făcut niciodată vreun rău. Nu am mințit-o, nu am jignit-o, nu am înjurat-o, i-am fost alături la bine și la rău când era supărată sau când suferea din cauza băiatului. Aș vrea din suflet să o fac să îl uite pe băiatul acela și să mă aibă pe mine, deoarece eu o iubesc enorm și o merit, însă nu știu cum s-o fac să înțeleagă asta. Băiatul acela e primul ei prieten.
Vă rog mult, cei mai experimentați, mă puteți ajuta în această situație? Mulțumesc anticipat!

13 răspunsuri:
| bogdann123465 a răspuns:

Salutare. Sfatul meu: las-o happy. Pentru ca femeile ruleaza pe un singur film: gandirea fara logicahappy. Daca tu o sa stai dupa ea ca un catelus, o sa ramai doar cu zgarda daca intelegi ce vreau sa spunhappy. E timpul sa arati putina indiferenta si daca vine la tine, il va uita; daca nu, iti vei alege pe altcineva.

| ZeroBLADE explică (pentru bogdann123465):

Da, m-am gandit si eu la asta, dar nu stiu, e foarte greu sa o las. Daca se vor impaca din nou, o voi lasa definitiv...
Mersi pentru sfat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa tot ce ai facut pentru ea, dupa tot ajutorul acordat in acest timp, daca ea pana in prezent nu si-a dat seama/observat de sentimentele tale fata de ea inseamna ca nu manifesta fata de tine niciun sentiment de iubire.Pur si simplu, tu pentru ea nu existi decat doar ca un prieten si nimic mai mult.

| neutrino a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate!

| ZeroBLADE explică (pentru corbulalbrosu):

Nu-i vorba de asta. Daca baiatul ala nu era in viata ei, acum, sigur era cu mine. Dar nu o pot face sa inteleaga ca eu o merit mai mult ca el.

| Doub a răspuns:

Daca ea nu te iubeste, degeaba.

| KraddyQ a răspuns:

Dupa cum spui tu esti in "friend zone", slabe sanse sa fii cu ea.

| alexmarian08 a răspuns:

Ori o lesi, ori ii arati si ii oferi ce nu i-a oferit baiatu alawinking Poarta-te frumos dar nu te tine dupa ea arata-i cum se comporta un baiat adevarat dar nu te tine dupa ia ofera si un pic de indiferenta dar in acelasi timp poarta-te frumoswinking

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ZeroBLADE):

Se pare ca tu nu intelegi ca intre oameni exista un chimism inca neelucidat careface ca doua persoane sa se iubeasca involuntar si/dar care la fel pot sa actioneaza la nivel mental, sentimental, biochimic astfel incat cele 2 persoane sa fie sau nu compatibile. Pe tine oricat de mult te-ar iubi si dori o fata dar pe care tu nu o placi sunt convins ca nu ar avea vreo sansa sa te determine sa o iubesti asa cum se intampla si in cazul tau. Intelege ca aceasta fata doar pe acel baiat o iubeste indiferent cat derau s-ar purta cu ea, asa simte ea si nu o poti schimba momentan. Tu insa poti continua si spera.Succes.

| Neuronul a răspuns:

Dacă ar fi existat vreo atracţie între ţine şi ea, atunci acel băiat nu ar mai fi existat în viaţa ei!winking
Oricât ai încerca să o impresionezi sau să-i fii alături, în sufletul ei momentan rana e proaspătă şi nu o poţi vindeca de la o zi la alta.
Ai răbdare! Fii lângă ea orice ar fi!
Dar părerea mea este că din moment ce nu există chimie între voi, puteţi fi doar amici! big grin
O zi frumoasă!

| k4Zy a răspuns:

Dupa parerea mea, daca ti intr-adevar la ea si iti vezi viitorul alaturi de ea, nu o lasa sa iti scape, vorbeste des cu ea si incearca sa eviti discutile in care ar putea aparea baiatul respectiv sau schimba repede subiectul daca nu poti.Fa-o sa fie mereu cu zambetul pe buze si nu vei esua, desi ea poate inca nu tine la tine foarte mult, sentimentele ei se pot schimba daca iti folosesti mintea happy Poate nu il va uita niciodata pe acel baiat daca a fost prima ei iubire, dar fa-o sa nu te uite nici pe tine si fi in continuare alaturi de ea. Sper ca te-am ajutat! Toate cele bune si succes in toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, poarta-te ca vechiul ei prieten. Ea de asta are nevoie si tu asta trebuie sa-i oferi. Daca o iubesti, inseal-o, injur-o, mai scapa-i si cate o tibie dupa ceafa. Daca ea asta iubeste, tu asta ofera-i! In scurt timp se va indragosti si de tine.

Continua sa fii baiatul bun, sa-i faci toate poftele si garantat va pleca cu primul baiat rau care va aparea in viata ei iar tu vei ramane cu buza umflata.

| Emilian65 a răspuns:

Degeaba incerci tu sa o faci sa-l uite, daca acel baiat a fost primul iubit, nu-l va uita niciodata.