anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU!
Am iesit cu un tip la primul nostru date ieri si ne-am simtit foarte bine,am si comunicat asta amandoi la final, insa de atunci nu mi-a mai scris nimic.Eu nu am vrut sa ii scriu ca sa nu par disperata si nici nu mi se pare ca o femeie ar trebui sa faca prima acest lucru.De ce credeti ca a incetat sa mai dea semne de viata, mai ales ca noi am vorbit inaintea date-ului in fiecare zi timp de o saptamana?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E frumos sa auzim ca mai sunt si intalniri ok.

Te-ai gandit ca asa cum ai scris tu aici, fix la fel simte si tipul respectiv? Cu siguranta nici el nu doreste sa para disperat in fata ta? Plus, sa stii ca nu te opreste absolut nimic din a-i scrie tu prima.Ar fi mai intelept sa renunti la aceste stereotipuri sexiste, altfel e posibil ca vei avea de pierdut.

| VoidEternal a răspuns:

A trecut o zi. Calm down... O sa îți scrie. Probabil nu vrea sa îți scrie imediat tocmai ca să nu pară "disperat". Mulțumește filmelor pentru asta.

Btw, nu mai suntem în cretacic. Îți place de cineva, scrie-i. Sau ramai cu mândria.

| DoamnaLalea a răspuns:

Scrie-i tu, poate el asteapta un mesaj din partea ta

| Marina0399 a răspuns (pentru DoamnaLalea):

Nu sunt genul care sa scrie prima la inceput si cred ca un barbat simte nevoia sa iti scrie el primul daca te place. Poate generalizez, nu stiu.

| 4evergentleman2023 a răspuns:

O fi auzit unele chestii nasoale de tine din trecutul tau sau cine știe o avea treabă.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Probabil nu ai fost pe gustul lui, sau nu ai atins asteptările lui. Sau pur și simplu, la fel a urmat și el niște sfaturi date de alții și așteaptă să deschizi tu conversația, să nu pară disperat

| relian a răspuns:

Pt ca nu te place, una e pe net, alta in realitate, pe internet poate ca nu avea ecranu bun, se vedea cu purici laughing cand teo vazut la intalnire, eu cazut ochi in gura