Pai in cazul asta incearca sa nu te mai stresezi si ai grija ca e posibil sa o "sufoci", daca nu vorbeste cu tine cat e la scoala probabil e pentru ca o suni foarte des sau ii dai multe mesaje in restul timpului...mie asa imi facea prietenul meu si ajunsesem sa ma satur, incearca sa eviti asta.
Reslatie la distanta si te inseala =0 incredere. Zic sa termini pana nu o sa te amagesti mai mult.
Relatia la distanta presupune un risc mare de a insela, acum daca te interesezi bine tot neamul tau sa inselat.
Eu am avut o relatie la distanta timp de 3 ani, e greu de mentinut o astfel de relatie iar incredre 100% n-o sa poti avea nici tu nici ea...
E posibil sa te stresezi aiurea dar e la fel de posibil ca instinctul sa nu te insele, oricum ar fi daca stii ca nu este posibil sa va intalniti curand sau sa stati impreuna mai bine pune-i capat cat inca nu e prea tarziu...eu n-am stiut sa-i pun capat la timp si dupa "m-am dat cu capul de pereti" vreun an si ceva. Incearca sa-ti gasesti pe cineva care e aproape de tine si sa treci peste daca poti, e greu uneori sa-i pui punct dar gandeste-te la cum o sa fie mai tarziu+ ca atat timp cat te-a inselat 1data de ce n-ar mai face-o?
Take care!(^_^)
Pai am pus mult suflet si tin la ea..nu prea pot sa pun punct..si atunci cand a fost faza cu baiatul acela si eu am fost oarecum cu cineva 2 zile dar dupa ne-am intors unul la celalalt pentru ca inainte de cearta aia am avut aproape 4 luni impreuna si ne intelegeam foarte bine si tineam unul la altul foarte mult.
Nu stiu...o plac foarte tare si cand vorbesc cu ea..nu simt ca ma inseala..adica prin unele cuvinte simt ca tine la mine..prietenii care stiu de relatia noastra spun sa ma relaxez ca nu ma inseala..probabil sunt prea paranoic..nu stiu..mai astept pareri.
Nu inteleg de ce cei care au lasat comentariu aici au ceva cu relatiile de la distanta,e adevarat ca majoritatea nu tin,dar sunt cateva care tin,si poate si a mea cu acea fata va tine,adica mie nu imi trebuie alta si nu o sa o insel si asa a spus ca gandeste si ea,daca intr-adevar are pe altul cum spun unii aici,cum se face ca noi vorbim aproape non-stop la tel,are poze cu mine in tel, si mesajele nu le sterge, adica daca ar avea pe altul nu ar tine poze cu mine si ar sterge mesajele, asa e logic, nu?