Sincer isi cam bate joc de tine... mai ales cu chestia aia ca nu ti-a raspuns... nici eu nu pot sa suport sa nu imi raspunda persoana iubita, mai ales cand stiu ca poate dar nu vrea, eu zic sa ii vorbesti despre asta si daca continua, lasa-l, o sa ajungi sa suferi dupa mai mult, iti spun din propria experienta
Evident că ar trebui să ii spui. Vezi ca are o tendință foarte proasta : aceea de a nu-ti raspunde. Mâine poimâine te trezești ca nu iti mai raspunde nici la telefon.
Cred că ar trebui sa discutati cu calm, sa ii spui ca te deranjeaza chestiile astea si ca reflecta o lipsă de respect. Daca se repeta, e un semn foarte clar ca tipul nu e de calitate.
PS: Cum era, krakilla cu "trebuie sa oferi ca sa primesti"? Ca aveam eu ceva cu barbatii...
Suntei imaturi dragi mei copii ce sa spun, ce seriozitate poti cere de la niste copii fara habar de viata? omul bea ce ai vrea sa faca sa te ceara in casatorie? plus ca voua va plac barbati indiferenti mai reci, nepasatori sunt o provocare tot cersesti un pic de atentie de la ei, e o relatie pe gustul fetelor nu vad nici o problema in asta
Relatia e proaspata si se pare ca nu ii pasa suficient de mult de tine, discuti cu el si ii spui ce te deranjeaza si daca nu se schimba nu o sa mearga
Iar transformi cazurile izolate in reguli? Nu am sustinut niciodata ca nu ar exista barbati/baieti de rahat. Poate chiar sunt majoritari. Eu spuneam doar sa nu pici in capcana de a judeca intreaga rasa masculina prin prisma generalizarilor astea.
Iar asta nu mi se pare ca a gresit cu nimic. De unde si pana cand trebuie sa-i ceri voie prietenei sa bei? Si sa ii spui cate beri ai baut!?!? Are stapan? Daca nu e alcolic si nu devine violent cand o face, atunci omul poate sa bea cat vrea si cand vrea. Singura chestie pe care o vad in neregula e faptul ca o minte. Eu zic ca o face pentru ca ii este frica de ea si de ideile ei fixe si putine. Dar nu e o scuza, minciuna nu poate fi trecuta cu vederea in astfel de situatii. Minciuna e cancer!
Ei bine, acum am ocazia sa specific (si sper sa nu mai fie nevoie sa o fac si pe viitor) ca toate remarcile mele de pana acum au vizat acea "majoritate de rahat", nicidecum TOATA rasa masculina.
Nu am afirmat niciodata ca as fi cunoscut toti barbatii, ci doar suficient de multi incat sa-mi formez o opinie despre aceasta majoritate.
Apoi, probabil ca ti-ai dat seama din raspunsul meu ca nu am o problema cu iesitul la bere in sine. "Vezi ca ies la bere cu x-ulica".
Ok, din partea mea poti sa te faci praf.
Problema o am cu neraspunsul la telefon, cu faptul ca cineva (mai bine zis, prietena ta) iti scrie, citesti si nici macar nu ai decenta sa raspunzi.
In traducere "am vazut ca mi-ai scris, dar ma doare undeva".
Si nu e vorba de cerut voie sau de dat raportul. Fiecare partener ar trebui sa continue sa iasa sau sa isi vada prietenii. Insa mi se pare de bun simt sa anunti.
Poti sa ai totusi decenta sa nu te c*ci in nasul partenerului.
Buna @Anonim13912,
Iti recomand in primul rand, sa vezi daca nu cumva, problema e la tine. Apoi sa o reflectezi in exterior. Poate ai tendinta sa fii posesiva sau toate gandurile tale sunt amestecate cu teama de a-l pierde. Si din modul in care iti vorbeste, asta vezi tu ca rezulta. Inainte de a lua o decizie, te sfatuiesc sa citesti acest articol ---> http://utopic-times.com/ro/impacarea-in-cuplu/ vei gasi in el foarte multe sfaturi folositoare ce o sa va readuca din nou, impreuna ca la inceput. Mult succes!
Atunci salveaza raspunsul de mai sus, ca sa-l recitesti la comentariile mele viitoare.
In niciun caz! Mi-l vei oferi tu, de fiecare data, pana te invat sa oferi fara sa ai pretentia sa si primesti!