anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am intrebat o fata de care imi place daca ar vrea sa vina cu mine la un film (in sensul de intalnire) si ea crede ca e in sensul de prietenie, si a intrebat cine mai vine? Cum pot sa-i spun ca o plac si ca vreau sa ne intalnim doar noi doi fara sa fie jenant?

Răspuns Câştigător
| Dalmatianul a răspuns:

Spune-i direct ca e o intalnire...Nu-i ca si cum ai putea sa o combini fara ca ea sa stie ca vrei sa o combini.Ori faci asta ori iti iei fz. Daca nu vrei sa faci asta ca nu te tine indeparteaza-te de ea...iti pierzi timpul.Da-te la ea, nu te comporta ca un prieten, doar daca vrei sa ii fii un simplu prieten sau poate chiar.
"FRATE"

11 răspunsuri:
| Alex00990 a răspuns:

Poti sa ii spui ceva gen "Ma gandeam sa iesim doar noi doi, sa ne mai conoastem...".In timpul filmului poti sa filtrezi cu ea, ti-as sugera sa gasesti ceva mai horor, sa nu fie plictisitor, asa poate ii se face frica si ai ocazia sa o iei de mana sau chestii de genu...
Mult succes!winking

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Zi-i ca ai mai invitat cativa, dar te-au refuzat.

| Pool77 a răspuns:

Cand deja te intreaba cine mai vine, poti sa stii ca e o cauza pierduta.

| paul0507 a răspuns (pentru Alex00990):

O cunosc de putin 3 timp, aproape o luna. Sa o iau asa de repejor?

| Alex00990 a răspuns (pentru paul0507):

Aproape o luna e destul dupa parerea mea, daca tot stai asa o sa te bage in fz si nu cred ca ti-ar placea happy. Oricum, daca chiar vrei sa fi cu ea nu ar mai trebui sa joci teatru, poate se combina cu altul pana astepti tu.

| Romanul86 a răspuns:

Eu cred că a înteles că ție îți place de ea, tu crezi că e fraieră. Spune-i să vină ea cu prietenele ei sau prietena ei. Eu cred că trebuia să o inviți la o plimbare sau o ieșire pe ea și dacă mai vrea să vină cu prietenele ei.

| Romanul86 a răspuns (pentru Alex00990):

Nu se combină cu altul dacă e atrasă de el! La prima sau a doua întîlnire trebuie oricum să-i spună că ține la ea...

| Emilian65 a răspuns:

Ia-o în brate, sarut-o și spune-i ca vrei o relație cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| paul0507 a răspuns (pentru Hanhao):

1. De ce nu e o alegere buna sa iesi la un film cu o fata? O poti lua intr-o scena de mana, sau in brate... Plus ca dupa film putem merge la un suc.
2. Fata e mai timida
3.in realitate cand ma uitam la ea in ochii ii se dilatau si se comporta rusinos in prezenta mea, intotdeauna incerca sa ma atinga deci cred ca ma place
4. nici nu vreau intimitatea ei, suntem doar copii. tin sa mentionez ca vara asta fac abia 14 ani.

Răspuns utilizator avertizat