| Erick2765gb a întrebat:

Salut TPU

Am mai multe probleme și nu știu ce să fac
(Dragoste,Viitor, Familie etc)

O să încep cu fiecare în parte:

1•Sunt clasa a 12a,în câteva luni am bacul și nu știu ce să fac mai departe

Sunt destul de bun la școală.dar nu sunt cel mai bun, am note de 7-8 și la modelele de bac mereu iau note de 7, 50-8,00..sunt foarte sigur că voi lua bacul.dar mai departe ce sa fac?

Nu am vreo pasiune anume pentru care sa fac facultate

Am auzit fraza asta peste tot:

,,Nu prea mai ai ce sa faci cu facultatea,e greu sa-ti găsești job,nu e sigur"
Așa spun multi oameni,adulți, tineri care au terminat..etc

Eu ce fac daca rămân doar cu bac-ul? Ce lucrez?

2•Am probleme cu iubita mea

Iubita mea mă tot bate la cap sa vin în vizita la părinții ei

Va întrebati care e problema?

Pai eu îl știu pe tatăl ei, este foarte protector cu iubita mea
Și este foarte foarte mare cred că are 2m și 100kg,mă sperie.

Iubita mea tot îmi spune că e okk,sa nu-mi fac griji.că așa e el,sa fiu bărbat și să nu mai fac ca o fată

O iubesc pe iubita mea și știu ca voi pleca în vizita la ai ei doar că vreau să mai așteptăm puțin.mă gândesc să merg după ce termin cu bacul de ex.

Nu știu cum să-i spun sa mai așteptam, până acum i-am spus că nu vreau sa merg acum. vreau sa mai așteptam și cred că s-a supărat puțin..chiar daca înca vorbește cu mine normal..nu e ca și cum m-a părăsit

•Tin da menționez niste lucruri:
Eu și iubita mea avem 18 ani,eu nu mă tem că tatăl ei sau cineva m-ar bate, fac și eu sport de contact de mic dar nu aș putea da în tatăl ei oricum.
Bine sincer vorbind m-ar bate daca ar fi ceva că e și mare și are și 40 de ani..nu sunt de seamă lui

Cred că am exagerat puțin sau sunt paranoic, eu așa cred că tatăl ei sigur s-ar lua de mine dar acum nu zic că e bătăuș sau ceva. știu că e protectiv cu iubita mea.

3•Ai mei tot mă presează sa fiu prieten cu rudele mele care au niste aere, se dau mari cu bani cu chestii de genul..nu-i suport.

Mă puteți ajuta? La 18 ani sunt presat din toate parțile nu mai fac față.

3 răspunsuri:
| eliancodrut a răspuns:

Eu iti recomand:
1. Fa o facultate. Gandeste-te ce-ti place si cam ce ai vrea sa faci in viitor. Cu liceu doar greu te poti angaja in afara de munca fizica.
2. Viata nu o traiesti cu rudele. Vecinii si prietenii sunt mai aproape de tine decat rudele.
3. Daca iubita ta te invita sa-i cunosti parintii, nu o refuza. Vorba ei: fi barbat, chiar daca o sa caute sa te puna in dificultate. Sigur ca daca iubita ta te invita, ea a vorbit cu parintii despre acest lucru. Fiind oameni adulti, cu experienta, chiar daca nu o sa le placa de tine, nu o sa-ti faca nimic. Cel mult o sa-ti puna intrebari despre viitorul tau si poate despre parinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Troll!

Acelasi troll cu alt cont si username, postand intrebari similare, de plictiseala evident:

https://www.tpu.ro/......26-de-ani/

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Concentreaza-te pe examenul de BAC.

Ce sa faci mai departe? Doar tu stii.
Asa e, nu e sigur ca gasesti job nici daca ai facultate, dar ai sanse mai mari sa castigi mai bine.
E foarte important cum iti alegi facultatea. Nu te du cu turma, alege ceva ce iti place si are perspective de viitor.

Du-te sa cunosti parintii fetei. E vorba de cateva ore intr-un weekend. Nu te mananca nimeni.
Discutati despre planurile voastre de viitor. La ce facultate merge ea? La ce facultate ti-ai dori tu etc.