Pe baza descrierii tale, se poate aprecia ca ar putea fi vorba de o forma de acnee care este intr-o foarte mare masura similara cu ceea care afecteaza pielea de pe fata sau frunte. De regula astfel de bubite atunci cand apar, sunt situate in porii pielii si de obicei sunt la baza unui fir de par, fiind umpluti cu sebum (grasime). Dupa ce iti speli cu apa calduta si sapun penisul, ai putea incerca sa vezi daca reusesti sa storci cat mai multe bubite mai ales cele mai evidente, pentru a le reduce numarul si a schimba catusi de cat aspectul penisului tau. Sanatate!
Reciteste-ti intrebarea, sau mai bine reformuleaz-o clar.
Nu ai cerut asta in mod expres
Nu scapi, cel putin nu daca vrei sa mai ai un penis la final.
"Si am nevoie de un remediu fara ajutorul doctorului" adica SA FAC CUMVA SA CAP DE ELEEE
Dacă nu vrei să mergi la medic Du-te la o vrăjitoare sau taie-l, așa scapi și de bube
Daca nu vrei sa raspunzi serios si pur si simplu nu stii nu mai raspunde daca ai chef de glume
"Vreau un remediu fara ajutorul doctorului" daca nu stii nu mai pune un raspuns si gata
Tu cred că nu ești capabil să înțelegi că inclusiv pentru un tratament medical ar trebui să te vadă un medic și nu să îi descrii bubițele.
Eu am răspuns foarte serios, dacă o tai scapi de bubițe.
Și dacă vrei un răspuns competent consulți un medic