Esti prost.
Acum o sa fii jucat pe degete, ea stie de sentimentele tale si daca bu da doi bani pe ele, o sa fii calcat in picioare.
Disperarea pluteste in aer.O simți? E aproape palpabila. Tipa sigur o simte.
"Voi ce credeti?"Cred ca esti exact ca un catelus care se tine scai dupa stăpâna lui in speranta ca va primi un os.Cu alte cuvinte, esti patetic.
"O sa iasă ceva?"Sigur.Ea va avea parte de o comedie gratuită.
Boss Friendzone confirmed! Esti pe lista ei cu fraieri(scuze de expresie).In primul rand chestiile de genu "a te confesa fata de cineva" nu se face prin mesaje, mai ales virtual, pentru ca e lipsit de emotie mesajul, cand esti fata in fata simti acele emotii si percepi altfel lucrurile. Dupa ce ai intrebat-o mai bine taceai si nu mai ziceai nica, vede ca esti disperata de ea si te i-a de prosteala. Poate o sa incerce si sa profite de tine.Sau poate nu e friendzone si trece printr-o perioada mai grea si nu are chef, da ma indoiesc la felul cum ti-a zis-o " Și a zis ca Deocamdată suntem prieteni, am mai întrebat o cam ce crede despre mine, a zis ca sunt un tip drăguț, ok" se vede ca e friendzone, mai sa nu aiba si pe altul pe locul 1 si tu sa fi mai la coada.Mai bine cauti alta daca vrei ceva serios, daca nu invit-o in oras etc, poate iese ceva daca tot esti obsedat de ea.
Salut!
În primul rând țin să te anunț că ți-ai îngreunat situația foarte mult.
Te-ai băgat prin mesajele astea în friend-zone.
În primul rând, când pui ochii pe o tipă, bă, e de-a dreptul prostesc să-i spui de sentimente și dulcegării din astea.
Și nici nu e vorba de iubire sau altceva, e doar un simț de compatibilitate, care te izbește tot odată.
Cum se procedează? Se face un compliment două, se obține numărul de telefon, se iese la date, se sărută (asta în funcție de atracție, dar e bine să nu le lași fără nimic), și se ajunge în pat, simplu, eficient, mortal .
Dar ce-ai făcut tu, fac 95% din bărbați, adică aleg calea cea mai nepotrivită, mesajele.
Păcat, vei putea să agăți doar dacă vei deveni rece, vei ieși cu alta, etc.
Dacă îi place de tine, va încerca ea să te cucerească, dacă nu, să știi că a durut-o în pix.
Cred ca s-a speriat saraca, pari psihopat rau cand zici " nu voi renunta la tine pentru nimeni si nimic ", o dai in obsesie, nu e dragoste asta.
Nu ti-am zis ma omule sa nu-i spui asa ceva prin mesaj si daca te refuza sa nu o mai cauti pentru ca te ia de fraier?! Tu asculti cand ti se spune ceva sau ne racim gura degeaba aici explicandu-ti tie? Sansele sa o mai dai in favoarea ta acum sunt inexistente.Retrage-te pana nu te faci de nasol rau de tot pentru deja stiu cam toti pritenii vostrii ce i-ai zis, te asigur.Cunosc specia asta de ''caprioare alintate''.
Acuma tu trebuie sa o astepti pana 6 sau 8 luni poate un an daca ti la ea. Ce trebuie sa faci! Nu mai vorbi cu ea decat de 2 sau 3 ori pe saptamana, nu ii mai spune ca iti place de ea, fa-i complimente sincere cateodata, povestestei, povestestei, povestestei povesti. Demonstreaza-i ca o iubesti prin fapte, fa-o sa se ataseze de tine, arata-i ca nu glumesti sau ca vrei sa te joci cu ea, fii deci serios, fa-o sa aiba INCREDERE in tine spune-i lucruri jenante despre tine, de exemplu ca stateai la coada la covrigi si un caine a venit si s-a urinat pe piciorul tau. Acum tu trebuie sa ii castigi increderea! Mai cauta pe TPU : cum sa o fac sa aiba incredere in mine, cum ii demonstrez ca o iubesc. Iti dau un sfat vezi ca te va ignora nu sa nu renunti dar nu o stresa ci vorbeste asa maxim de 2 ori pe saptamana. Nu o stresa e vital, si nu renunta, fii tu daca fata vorbea cu tine inseamna ca ea e atrasa de tine dar ii frica ca nu te cunoaste repet spune-i lucruri intime, jenante, cum vezi tu relatia dintre un baiat si o fata, cum vezi tu femeia, chesti din acestea. Nu dispera o sa iti dea ea semnale tu fi atent.