Increderea se castiga. Daca ea a acceptat sa isi inceapa viata sexuala cu tine, inseamna ca are incredere in tine si ca te iubeste. De aici depinde de tine.
Bafta!
Vorbeste cu ea..explica-i.Increderea se castiga in timp.Ai grija ce faci sa nu o dezamagesti..sa nu pui prea multa presiune pe ea. O sa creada ca doar asta urmaresti.
Pai daca o iubesti asa mult cum pretinzi si nu vrei sa o ranesti mai bine n-o dezvirgina de la 16 ani.Mai las-o macar un an, prin asta ii demonstrezi si faptul ca nu o lasi balta dupa primul act sexual.
Pai gasiti si voi momentul potrivit, o intampini cu flori, lumanarele, o muzica acolo undeva in surdina, si fi tandru ia-o incet pe indelete si ai grija ofera-i un preludiu lung cu multe saruturi atingeri tandre si ai grija la penetrare sa fie incet si sa o bagi usor si fi atent i-a si u niste lubrifiant de la durex dar sa fie din acela gel 2 in 1 pentru masaj e 26 de lei sa fie usoara penetrarea sa nu doara si incercati sa nu va ganditi la ceea ce faceti atunci sarut-o pe gat pe lobul urechii du-o in extaz... o sa ii placa la nebunie prima data e cel mai important!
La asta chiar ai nevoie de mult timp, si incearca cat de cat sa faci ca ceea ce spui tu sa para mai realist pentru ca la faza:'voi fi cu ea pana la capat'nici macar eu nu te cred
Deci incearca sa o faci sa se simta cat mai pasional. insa nu cred ca o vei putea face sex cu ea la 16 ani! peste 1 an cam asa, daca reusesti sa faci sex cu ea sa imi trimiti si mie 1 pm sa imi spui si mie secretul Bafta
Anonima17191 întreabă: