Chestia cu porecla nu e ceva atat de grav e normal ca cineva sa aiba o porecla unele sunt folosite mai des decat numele.incearca sa nu te mai afecteze chestia asta din moment ce clasa ta stia de porecla si nu folosea.cu cat vede cineva ca te afecteaza porecla ta cu atat o va folosi mai mult ca sa te supere, iar in legatura cu fata eu zic sa ii scrii si sa vorbesti cu ea la scoala e mai greu, asa in timpul liber dupa o discutie in scris poate reusesti sa o convingi sa iasa pe afara.succes! si nu uita nu pune la suflet!
Cati ani ai, ca de fumat vad ca te-ai apucat, dar tot nu ai invatat sa vb cu fetele! ai acum un pretext la fumoar, ii dai foc, i ceri o tigra chiar daca ai, si ii ceri Facebook, apoi vezi daca te place, si ceri nr de telefon sa mai iesiti la o tigara, ca de alea aveti bani, daca mai aveti si de suc bine, daca nu gaseste alte activitati unde sa o chemi, in parc cu role, bicicleta, plimbati catel, bafta!
Nu prea am pus dar nu mi-a convenit, dar acum amicului meu i-am pus o porecla si desteptu nu imi mai zice asa ). Cand imi zice pe porecla aia eu ii zic ''MISTRIE'' . Si chiar azi am inceput sa zic si ala nu mai zice . Dar cu fata eu zic sa nu vorbesc inca pe net sau nu stiu, voi discuta cu ea luni dimineata la fumoar (un fel de fumoar, ca sa zic asa). Multumesc de ajutor!
Firdinica întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: